Illustratie informatiemanagement

Cavero begrijpt dat ICT niet uw corebusiness is maar de taak heeft uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. Toch wilt u profiteren van de snelle technologieontwikkeling. Cavero denkt mee en verdiept zich in uw business. Wij helpen u om de business case voor uw ICT-projecten vorm te geven en deze op een duidelijke manier te realiseren. Wij brengen uw informatiehuishouding op orde.

Cavero begrijpt het belang van voorspelbaarheid en kwaliteit die u nodig heeft in uw organisatie, en het belang van snel en adequaat kunnen aanpassen aan de snel veranderende wereld.

Cavero heeft bij meerdere klanten langdurige trajecten uitgevoerd, waarbij het volledige IT-landschap werd gemoderniseerd en bedrijfsprocessen werden vereenvoudigd. Voor dit soort trajecten hebben wij een beproefde werkwijze ontwikkeld, waarbij u als informatiemanager te allen tijde de controle en het overzicht houdt.

Onze eerste stap in het traject is altijd het inventariseren van de wensen en eisen, gekoppeld aan de visie van uw bedrijf. Cavero gaat samen met u uw organisatie in en spreken met alle belangrijke stakeholders. Hierdoor krijgt Cavero goed door wat de cultuur is binnen uw organisatie en kunnen daardoor ons advies daarop aansluiten.

Langetermijnvisie opgesplitst in duidelijke deelprojecten

Het informatieplan en projectenkalender, twee belangrijke deliverables van informatiemanagement, zijn het resultaat van deze inventarisatiefase en bieden u een duidelijk handvat om stapsgewijs uw gehele ICT landschap te verbeteren. Waarbij goedwerkende onderdelen intact blijven, en minder goed functioneren onderdelen in korte overzichtelijke deelprojecten worden verbeterd.

Na onze inventarisatiefase heeft u de mogelijkheid, met het informatieplan in de hand, zelf de realisatie te leiden of door ons te laten uitvoeren. Welke vorm uw voorkeur ook heeft, Cavero is er om uw ICT voor u te laten werken. Doordat wij bewust de vervolgstappen zo overzichtelijk mogelijk houden, is het realiseren van het informatieplan geen oncontroleerbaar proces. Maar juist beheersbaar, planbaar en altijd binnen de van te voren aangegeven kosten en tijd. Dat is waar Cavero goed in is.