Hoe om te gaan met OneNote

OneNote is één van de vele tools die beschikbaar is binnen het O365 abonnement. Deze tool is niet alleen bedoeld om notities, ideeën en geheugensteuntjes vast te leggen, maar OneNote is ook uitermate geschikt om vergaderingen en workshops te faciliteren. Voor velen is deze tool nog vrij onbekend en zijn daardoor niet op de hoogte van de vele mogelijkheden die deze tool tijdens je dagelijkse werkzaamheden kan bieden.

Tijdens de training komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde:

· Organiseren van OneNote

· Het faciliteren van workshops en vergaderingen

· Versturen aantekening per email

· Samenwerken in OneNote

· En speciaal voor het onderwijs ClassNotebook

Duur

Dagdeel

Voor wie

Alle beginnende OneNote gebruikers

Voorkennis

Het hebben van voorkennis is niet noodzakelijk.

Aanpak

De cursus is praktijkgericht waarin veel wordt geoefend. Gestart wordt met een theoretisch gedeelte. Daarna ga je aan de hand van een actuele case study, zelf aan de slag met OneNote. De cursus kan desgewenst aangepast worden naar andere behoefte.

Studiemateriaal

Het studiemateriaal wordt uitgereikt tijdens de training en is samengesteld door de docent van de Cavero Academy.

Over de trainer (Peter Kettenis)

Peter Kettenis is een ervaren SharePoint en O365 consultant met een achtergrond in Enterprise Content Management. In de afgelopen jaren heeft Peter bewezen een expert te zijn op het gebied van O365 en SharePoint training en gebruikersadoptie. Zijn expertise strekt zich verder uit tot het inrichten van documentenbeheer (Enterprise Content Management) en Collaboration.

Over de trainer (Arco Ros)

Arco Ros is een ervaren SharePoint en O365 consultant met een achtergrond in Enterprise Content Management. Hij is gedreven om teams efficiënter te laten functioneren door het gebruik van online collaboratietools. In grote en complexe organisaties is hij gewend om afdelingen te verbinden en gebruikersbehoeften te vertalen naar een optimale inrichting. Vanuit zijn ervaring met betrekking tot het gebruik van SharePoint en O365, organiseert, adviseert en motiveert hij teams om het beste te halen uit online samenwerken.