Leesbare tests voor iedereen binnen een ontwikkelteam, acceptanten en zelfs de business.

Door deze leesbare vorm komt er veel feedback en aanvulling op de testen en dus op de compleetheid van de systeemtesten.

De leesbare testen worden door middel van een stukje code, geautomatiseerd. Hiermee kunnen de tests uitgevoerd worden via een browser of headless. Ook kunnen er API’s (REST, JMS, etc) gebruikt en getest worden.

Voor wie

Deze cursus is aan te raden voor test professionals die meer willen doen met BDD in combinatie met testautomatisering.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.

Aanpak van de cursus

De cursus is praktijkgericht waarin veel wordt geoefend. Gestart wordt met de theorie over BDD en Cucumber en hierna is het hands-on om zelf testen te schrijven en gelijk te automatiseren.

Studiemateriaal

Het studiemateriaal wordt uitgereikt tijdens de training en is samengesteld door de docent van de Cavero Academy.

Let op: Je hebt voor deze training een laptop nodig met daarop Cucumber en nog een aantal zaken geïnstalleerd. Voorafgaand aan de training volgt hier separaat een stappenplan voor.

Over de trainer: Richard Duinmaijer

Bij onze klanten werk ik dagelijks aan het automatiseren van testen en het opzetten van test frameworks. Ik maak hierbij gebruik van een breed scala aan test tools. Naast mijn werk bij klanten steek ik graag mijn tijd in het overdragen van mijn kennis op dit gebied en ervaar dit als een welkome afwisseling in mijn werk. Op die manier houd ik mijn eigen vaardigheden scherp en help ik klanten door ze mijn kennis op een praktijkgerichte manier bij te brengen. Ik zet me in middels hands-on training, om de cursist echt met nieuwe skills de training te laten afsluiten.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact op