Efficiënter samenwerken met O365 (Groups)

Steeds meer bedrijven kiezen voor het samenwerken in de cloud, en maken hiervoor gebruik van O365. Hiermee haal je een pakket in huis met vele nieuwe mogelijkheden. Wij helpen je om deze nieuwe mogelijkheden te begrijpen, met als doel ze in je dagelijkse werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken. Tijdens deze training raak je bekend met termen zoals: O365 Groups, Microsoft Teams, OneDrive, OneNote, SharePoint, Yammer. Delve. Daarnaast gaan wij dieper in op vragen zoals:
waar sla ik mijn documenten op?
Hoe werk ik samen met mijn collega’s?
Wanneer gebruik ik welk product?

Duur

Dagdeel

Voor wie

Iedereen die geïnteresseerd is in O365

Voorkennis

Het hebben van voorkennis is niet noodzakelijk, het helpt wel als O365 al aanwezig is.

Aanpak

De cursus is praktijkgericht waarin veel wordt geoefend. Gestart wordt met een theoretisch gedeelte, dit om je bekend te maken met de nieuwe terminologie.
Hierna ga je, aan de hand van een actuele case study, zelf aan de slag te gaan met O365. De cursus kan desgewenst aangepast worden naar andere behoefte.

Studiemateriaal

Het studiemateriaal wordt uitgereikt tijdens de training en is samengesteld door de docent van de Cavero Academy.

Over de trainer (Arco Ros)

Arco is een ervaren SharePoint en O365 consultant met een achtergrond in Enterprise Content Management. Hij is gedreven om teams efficiënter te laten functioneren door het gebruik van online collaboratietools. In grote en complexe organisaties is hij gewend om afdelingen te verbinden en gebruikersbehoeften te vertalen naar een optimale inrichting. Vanuit zijn ervaring met betrekking tot het gebruik van SharePoint en O365, organiseert, adviseert en motiveert hij teams om het beste te halen uit online samenwerken.

Over de trainer (Peter Kettenis)

Peter is een ervaren SharePoint en O365 consultant met een achtergrond in Enterprise Content Management. In de afgelopen jaren heeft Peter bewezen een expert te zijn op het gebied van SharePoint training en gebruikers adoptie. Zijn expertise strekt zich verder uit tot het inrichten van documentenbeheer (Enterprise Content Management) en Collaboration.