Waarom zou je bij Cavero willen werken?

Jij moet bij ons willen werken, dat is de basis.  Je verdient bij ons wat je waard bent en krijgt altijd de juiste tools om de klus te klaren. Je waarde is je marktwaarde en wordt bepaald door je kennis en mate waarin je in staat bent om die kennis in je omgeving in te zetten en te delen. In lijn met jouw ambities en de ontwikkelingen in ons vakgebied zullen wij blijvend gezamenlijk in jou blijven investeren.

We zijn en blijven duidelijk; de lijnen zijn kort, we spreken elkaar aan en nemen op een natuurlijke manier initiatief. Caverianen zijn echte professionals maar bovenal teamplayers en leuke collega’s. Wij durven te denken buiten de bestaande kaders.

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Ben je een echte teamplayer die zich blijvend wil ontwikkelen en specialiseren kom dan eens vrijblijvend langs om kennis met ons te maken.

Bekijk onze vacatures

Java Developer, C# / .NET Developer en meer …
Wat ik ontzettend belangrijk vind is om de collega's door en door te leren kennen en dat we regelmatig met elkaar praten over de ambities van zowel Cavero als de individuele collega's. Alleen dan zijn we in staat onze kennis en kunde te etaleren bij onze klanten en kunnen we samen zorgen voor een optimale fit tussen de wens van de collega zich in een bepaalde richting te ontwikkelen en de juist opdracht hierbij.
Als Cavero investeren we graag om collega's in staat te stellen iets nieuws te leren en zich te ontwikkelen.
Bart van den Berg (Directeur)

Vragen? Neem contact op

Stuur een e-mail naar werkenbij@cavero.nl of bel:

Nicole de Bruijn
Corporate recruiter
06-13997164