Waarom de Cavero Academy?

Lifetime learning, trainingen voor en door specialisten, dat is de kerngedachte van de Cavero Academy. Onze eigen ervaren en gecertificeerde docenten onderscheiden zich door het uitvoeren van consultancy opdrachten gecombineerd met het geven van vakinhoudelijke trainingen.  Collega's zijn zodoende als geen ander in staat inhoudelijk te verdiepen tijdens de training. 

Op het best bereikbare werk- en trainingscomplex van Nederland, De Loods in Rijswijk hebben wij de beschikking over een divers aantal high-end trainingsruimtes. Gecombineerd met een heerlijke lunch, een afsluitende borrel of BBQ op een van onze vele terrassen maakt een training van onze Academy een beleving. Onze inspirerende omgeving draagt bij aan het rendement van uw trainingen.

Academy aanbod.

We bieden momenteel ruim 60 verschillende vakinhoudelijke trainingen aan. Staat jouw training er niet bij of ben je op zoek naar een maatwerk trainingstraject dat aansluit op de specifieke wensen van jouw organisatie neem dan gerust contact met ons op.

Maatwerk en specifieke feedback op de door ons bij onze klanten verzorgde trainingen vormt voor ons de waardevolle input om aanbod en locatie voortdurend te blijven verbeteren.

Trainingen

Trainingen

Bij Cavero Academy bieden we hands-on trainingen aan voor professionals in de IT. Verhoog je vaardigheden met onze praktijkgerichte cursussen, gegeven door ervaren trainers. Boost je carrière vandaag nog!
Traineeships

Traineeships

Bij Cavero Academy bieden we uitdagende traineeships voor ambitieuze IT-talent. Combineer leren en werken, ontwikkel je vaardigheden met begeleiding van experts en start jouw succesvolle IT-carrière bij ons!
Onze trainers

Onze trainers

Onze trainers geven je niet alleen inzicht in het “wat”, maar vooral ook “waarom”, “wanneer” en “hoe” de diverse methoden en technieken kunnen worden toegepast.

Wij bieden trainingen op locatie aan, maar ook bij Cavero in Rijswijk.

Bij Cavero Academy beleef je het beste van leren en werken. Onze kleinschalige trainingen garanderen persoonlijke aandacht, terwijl je geniet van onze prachtige locatie De Loods. Goed bereikbaar en voorzien van unieke extra's zoals een pooltafel en tafeltennis, maken we je lunch net wat leuker. Kom langs en ervaar zelf de ideale combinatie van ontwikkeling en ontspanning!

Onze locatie

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons trainingsaanbod? Of heb je een vraag over een specifieke training? Neem dan contact op met Zana via het formulier hiernaast.