Onze trainers

Onze collega’s zijn experts op het gebied van software ontwikkeling. Zij houden hun kennis up to date om ook klanten te kunnen voorzien van de juiste informatie en nieuwste ontwikkelingen. Onze collega’s zijn Certified Trainers en kunnen jou de kennis bijbrengen en voorzien van een Certificering voor diverse onderdelen in het Microsoft 365 pakket en meer.

Wouter Fokkenrood

Kennis is vaak de achilleshiel van een IT organisatie. In alle drukte om onze business up and running te houden, schiet het bijhouden van kennis met betrekking tot nieuwe techniek die je het leven makkelijker kan maken er nog wel eens bij in. Trainingen zijn voor mij hét middel om met mijn mede IT enthousiastelingen, in een afgekaderd tijdsframe mij steeds weer onder te dompelen in de IT. Als Microsoft Certified Trainer geef ik trainingen in onder andere, maar niet uitsluitend: Microsoft 365 Fundamentals, Modern Desktop Administrator, Security and Compliance, Teams Administrator, Enterprise Administrator en  Azure.

De afgelopen jaren heb ik als Microsoft Certified Trainer ontdekt dat cursisten iedere training graag willen weten wat de ontwikkelingen zijn.  Ze moeten steeds weer opnieuw hun positie binnen de IT organisatie herontdekken door de continu veranderende rollen binnen de IT organisatie. Ik heb er veel plezier en vind het een eer dat mensen me vragen daarbij te helpen.

Naast bovenstaande trainingen help ik ook graag bij het opstellen van maatwerktrainingen voor verschillende doelgroepen zoals eindgebruikers, functioneel beheerders, systeembeheerders, developers, business owners en management teams.

Graag help ik u bij het opstellen van een opleidingsplan voor uw (IT) Personeel, zodat ook u het gemak van een skilled en gecertificeerd IT medewerkersbestand kunt ervaren.

 

Wouter Fokkenrood - Trainer
Erik Vd Boom 780X780

Erik van der Boom

Het delen van kennis is altijd belangrijk voor mij geweest. In het snel veranderende landschap van IT, Cloud en softwareontwikkeling is het lastig om altijd up te date te blijven naast de ‘reguliere’ werkzaamheden, terwijl nieuwe ontwikkelingen hier vaak bij kunnen helpen om betere oplossingen te maken voor de gebruikers. In de ontwikkel teams waar ik onderdeel van uit mag maken hebben we altijd vaste momenten waarin we nieuwe en bestaande technologieën bekijken en bespreken.

Voor grotere wijzigingen zijn trainingen een goed middel om in aanraking te komen met (voor jou) nieuwe technieken, en ik vind het leuk om hierbij te helpen met bijvoorbeeld maatwerk trainingen om een applicatie, proces of techniek beter te begrijpen of toe te kunnen passen. Daarnaast verzorg ik als Microsoft Certified Trainer trainingen op het gebied van Azure.

Jeroen van Osta

Als ervaren trainer (Microsoft Certified Trainer) en consultant ben ik continue bezig met het analyseren van de leerbehoefte en kennisontwikkeling van mensen. Hoe kunnen mensen efficienter en beter hun werkzaamheden uitvoeren met behulp van applicaties en technologie. Dit resulteert uiteindelijk in een efficientere organisatie welke beter in staat is zich te ontwikkelen en te reageren op veranderingen. Het versterken van mensen en organisaties middels het vergroten van kennis en kunde is al ruim 25 jaar één van mijn grote drijfveren.

Business
Sibren

Sibren Bouman

Ik ben als developer altijd bezig geweest met vernieuwen en nieuwe dingen leren. Ook vond ik het leuk om mijn enthousiasme en kennis over te dragen aan andere mensen. Toen ik bij Cavero kwam werken, kwamen deze twee dingen bij elkaar: inmiddels ben ik Microsoft Certified Trainer en kan ik je training geven in programmeren en Azure, maar ook in GitHub Copilot en Microsoft Power Platform.

Meer weten over de opleidingsmogelijkheden? Kijk hier voor het aanbod van reguliere opleidingen, traineeships of vraag naar de maatwerktrajecten.