De ontwikkelingen op het gebied van front-end/web development gaan razend snel. Angular (ook bekend als Angular 2/4) is de compleet vernieuwde opvolger van AngularJS en speelt in op deze ontwikkelingen.

Angular is een compleet open source application framework ontwikkeld door Google dat een component gebaseerde architectuur biedt om complexe webaplicaties te bouwen.

Voor wie

Deze cursus is aan te raden voor developers die al professionele ervaring hebben met AngularJS of soortgelijke JavaScript frameworks en Angular willen gaan gebruiken.

Voorkennis

Kennis en ervaring met programmeren in JavaScript en/of TypeScript en webtechnologieën is vereist. Tijdens de training wordt TypeScript gebruikt.

Aanpak van de cursus

De cursus is praktijkgericht waarin veel wordt geoefend. Gestart wordt met een korte introductie tot TypeScript en de fundamentals van Angular en development tools. Hierna is de training hands-om om zelf aan de slag te gaan met Angular.

In de training leer je hoe je Components, Modules, Directives en Services kunt implementeren. We gaan ook in op RxJS en Observables, een geavanceerd data stream concept. Als je al Promises gebruikt dan zal je snel kunnen werken met Observables en de enorme kracht ervan inzien. Deze onderdelen vormen de basis van Angular.

Studiemateriaal

Het studiemateriaal wordt uitgereikt tijdens de training en is samengesteld door de docent van de Cavero Academy.

Let op: Je hebt voor deze training een laptop nodig met NodeJS/npm (Node Package Manager) en een code editor naar keuze. Wij raden Visual Studio Code (open source), Atom of WebStorm aan. Voorafgaand aan de training volgt hier separaat een stappenplan voor om de benodige tools te installeren.

Over de trainer: Thomas Grendel

Dagelijks werk ik aan het bouwen van innovatieve web applicaties met JavaScript tools en frameworks. Daarbij is het belangrijk om zowel de technologie te kennen als de filosofie erachter. In mijn werk bij klanten werk ik als adviseur om de juiste keuzes te maken om aan performance, gebruiksvriendelijkheid (UX), onderhoudbaarheid, security en testbaarheid (hoge kwaliteit) te voldoen in een Agile omgeving.

Door op de hoogte te blijven van ontwikkelingen houd ik mijn eigen kennis en vaardigheden scherp en door kennis te delen help ik klanten te adapteren aan digitale ontwikkelingen. Bij deze hands-on training helpt ik je een nieuwe technische skill op te doen en geef ik je de handvaten om deze direct in de praktijk toe te gaan passen.

Meer informatie of inschrijven? Neem contact op