Wil je met jouw bedrijf ook efficiënter werken? Er voor zorgen dat collega’s ook op andere locaties documenten kunnen ophalen en veilig gebruik kunnen maken van cloudoplossingen? Onze Microsoft 365 specialisten helpen jouw organisatie graag verder om online samenwerken mogelijk te maken en het opslaan van documenten te centraliseren naar de cloud.

 

Dit doen zij door:

– Het opstellen van een plan gebaseerd op jullie huidige situatie.
– Het opleveren van Quick Reference cards met instructies voor gebruikers.
– Inrichten van Sharepoint en Teams sites voor iedere afdeling.
– Het efficiënter maken van processen met behulp van PowerApps.
– Het migreren naar OneDrive.
– Teams inrichten voor afdelingen, maar ook voor (tijdelijke) samenwerkingsverbanden.
– Trainingen voor management en staf.
– Vraagbaak zijn voor alle vragen rondom Microsoft 365 producten.
– Cavero houd je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Microsoft 365.

Uiteraard is ieder bedrijf anders, anders ingericht of al verder in deze ontwikkelingen. Daarom maken wij graag een plan op maat.

On Digital Bank bij de Rabobank
Cavero  is met een team van 10 collega’s aan de slag gegaan bij Rabobank. Waarbij ze gezamenlijk werkten aan “One Digital Bank”. Lees hier meer over de opdracht.

‘Mede dankzij de kundigheid, het enthousiasme en de flexibiliteit van de Caverianen hebben we samen in 2018 een eerste grote stap gemaakt met Office365 bij de Rabobank. ‘ Leon van den Heuvel projectmanager Office 365

Wat is er mogelijk voor jouw bedrijf?

Weten wat we specifiek voor jouw bedrijf kunnen doen of wil je jouw uitdagingen voorleggen? We kijken graag naar de huidige situatie en de doelstellingen voor de organisatie. Op basis daarvan maken we een plan op maat.