Digitaal samenwerken is niet meer weg te denken in het kantoorlandschap. Met de ontwikkelingen rondom COVID19 zijn mensen meer dan anders genoodzaakt vanuit huis te werken. Dat vraagt voor bedrijven om een andere aanpak. Hoe zorgen we ervoor dat bestanden online en veilig worden geraadpleegd? En hoe houden we onderling contact en werken we zo efficiënt mogelijk online samen? Organisaties zoeken naar een integrale totaaloplossing en Cavero kan jouw organisatie daarbij helpen.

Samenwerken met Cavero betekent
Onze Caverianen zijn specialisten op het gebied van Microsoft 365. Zij ondersteunen jou en je organisatie met migraties en adopties van Microsoft 365 op het gebied van SharePoint, Teams, OneDrive, PowerApps en andere Office online applicaties.

Het Onderwijs

Het Bedrijfsleven

Wie gingen je voor?
Caverianen doen migraties en implementaties voor verschillende organisaties. Zo is Cavero met een team van 10 collega’s aan de slag gegaan bij Rabobank. Waarbij ze gezamenlijk werkten aan “One Digital Bank”. Lees hier meer over de opdracht.

‘Mede dankzij de kundigheid, het enthousiasme en de flexibiliteit van de Caverianen hebben we samen in 2018 een eerste grote stap gemaakt met Microsoft 365 bij de Rabobank. ‘ Leon van den Heuvel projectmanager Microsoft 365