Blog

Buddy intervisie met mede Loods Robert en meer

Bij Cavero spreken we over Caverianen, dat zijn onze collega’s. Caverianen zijn specialisten in hun vakgebied en dragen dit ook uit naar de klant. Als je bij Cavero aan boord komt dan verven we je (figuurlijk) paars. Dit doen we door een introductieweek waarin je kennis maakt met de organisatie en collega’s, maar ook door je te koppelen aan een buddy. Dat kan iemand zijn met hetzelfde specialisme, maar dat hoeft niet.

Onze buddy’s helpen de nieuwe collega’s met hun weg te vinden binnen de organisatie, zij verven de collega’s stukje bij beetje paars en zorgen dat zij zich thuis voelen bij Cavero.

Buddy intervisie
Afgelopen woensdagavond gingen onze buddy’s met mede-Loods Robert van der Zwan van Robert en meer tijdens een intervisie aan de slag. Zo bespraken we wat is nu precies de rol van een buddy en hoe pakt iedereen dit individueel aan. Wat is je impact het afgelopen jaar geweest als buddy en waar ga je zelf mee aan de slag. En is een buddy iets voor alleen onze nieuwe collega’s of hebben andere collega’s hier wellicht ook behoefte aan?
Het was een interessante sessie met veel interactie tussen de buddy’s onderling. Over drie maanden komt er een vervolg.

Verrassing voor onze 1000ste LinkedIn volger
Met vlag en wimpel door de proeftijd