𝗗𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗲 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘁𝗲 𝘃𝗼𝗹𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗖𝗮𝘃𝗲𝗿𝗼 𝗔𝗰𝗮𝗱𝗲𝗺𝘆!

We breiden het aanbod van de Cavero Academy uit. Los van de huidige Microsoft trainingen hebben we het aanbod uitgebreid met onder andere GitHub Copilot, C#, Java Fundamentals, ITIL en MS Project.

๐˜Ž๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ฃ ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ต
Deze training behandelt het product GitHub Copilot. Hiermee kunnen developers AI gebruiken om hun ontwikkelwerk te vergemakkelijken: laat Copilot tests voor je schrijven, je code uitleggen of refactoren en nog veel meer.

๐˜Š# ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜‘๐˜ข๐˜ท๐˜ข ๐˜๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ด
Deze trainingen zijn opgezet voor de beginners die graag een programmeertaal willen leren kennen en er oefeningen mee willen doen. Onderwerpen die besproken worden zijn: Interfaces, Object-Orientend Programming & methodieken.

Onze gecertificeerde trainers vinden het fantastisch om anderen op te leiden en daar maken zij graag een feestje van. De trainingen kunnen in De Loods in Rijswijk gevolgd worden of op eigen locatie. We verzorgen het volledige opleidingstraject op maat! Van ontvangst tot aan de certificering. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lunch, aankleding van de locatie en trainers die met volle enthousiasme de leerstof uitleggen.

Wil jij je kennis bijspijkeren of uitbreiden en genieten van de belevenis die een training met zich meebrengt?