Blog

Cavero faciliteert eerste Street Art Tour per bus: op naar een levendige Plaspoelpolder

Gisteren (11 februari) heeft ICT consultancy Cavero samen met The Hague Street Art, de allereerste Street Art tour in de Binckhorst georganiseerd. Een twintigtal genodigden, waaronder een afvaardiging van de gemeente Rijswijk, nam plaats in een (uiteraard paarse) Kwibus.

Het is lang geleden dat we zo’n leuke, ongedwongen sfeer mochten ervaren. Het was schoolreisjesachtig. Daarbij werd nog maar eens duidelijk hoe de samenwerking tussen ondernemers, publieke instellingen en een kunstenaarsplatform niet alleen leidt tot een directe verbetering van het aangezicht en aanzien van de buurt, maar ook dat deze gezamenlijke inspanning de participatie en betrokkenheid van mensen bij diezelfde buurt sterk bevordert.

We willen alle betrokkenen danken voor hun positieve bijdrage. Met name ook Leo Heusdens die zich ontpopte tot een professionele tour guide!

Wat ons betreft kijken we uit naar een levendige Plaspoelpolder waarin we gezamenlijk ook een aantal van dit soort schitterende kunstwerken in een tour weten te vangen.

Bent of kent u een ondernemer die daar aan mee wil werken? Neem dan contact op met Chris Veldkamp via +31612119556 of chris.veldkamp@cavero.nl.

Timelapse voortgang street art
City-Pier-City: nog enkele plekken beschikbaar