Blog

Cavero Meet & Share sessie: Block Chain erop los

Op donderdag 17 juni organiseren Cavero en Unchained Carrot van 16:00 tot 17:00 een sessie waar we dieper in gaan op Blockchain en de toepassingen. Hierbij is het handig dat je de basis van blockchain al kent, dus wat is blockchain en wat kun je ermee? Hierbij een video met de basis van blockchain: https://youtu.be/KeFRLRA_XzQ

Tijdens de sessie vertelt Mark Noorlander, Co-founder bij Unchained Carrot, meer over diverse mogelijkheden op het gebied van Blockchain. Unchained Carrot is een organisatie gespecialiseerd in Reward Based Marketing door gebruik te maken van blockchain technologie. Zij zijn specialisten op het gebied van blockchain en artificial intelligence en de inzet hiervan voor loyalty programma’s, maar blockchain kan heel breed worden ingezet.

Tijdens de sessie laat Mark middels diverse voorbeelden zien wat er mogelijk is met blockchain op bijvoorbeeld het gebied van HR, Supply chain management en identificatie/building passports. Hij vertelt waar blockchain uitermate geschikt voor is en waar juist helemaal niet. Nieuwsgierig geworden of benieuwd wat blockchain voor jouw organisatie kan betekenen?

Meld je aan voor de sessie via onderstaande link.

Meld je hier aan!

Samenwerking Hogeschool Inholland
Cavero Meet & Share sessie: "Git, de echte wereld"