Blog

Cavero Meet & Share sessie: Test automatisering op donderdag 16 september

Elke dag weer hetzelfde probleem, je wilt code aanpassen, of bent benieuwd naar de status van de applicatie? En de acceptatiecriteria zijn niet up to date, design documentatie loopt te ver voor en de functionele documentatie achter. Zo kan je niet werken! Je zoekt een manier waarop je een actuele functionele beschrijving hebt van hoe de code moet werken.

Test automatisering kan deze rol vervullen, vooral als deze in een, tegenwoordig vrij standaard, Continuous Integration (CI) run meeloopt. Je testen beschrijven de werking van de code en de CI run borgt deze. Maar hoe stel je testen op die deze rol vervullen?

In deze online sessie lopen collega’s Ronald Blauw en Anne Jan Eversdijk jullie door een enkele veel voorkomende lagen in de test automatisering en geven daarbij aan de hand van voorbeelden aan hoe jullie dit veel voorkomende gat in de software documentatie kunnen dichten.

Meld je aan voor de sessie via onderstaande link en dan zien wij je donderdag 16 september om 16:00 in de online sessie!

Meld je hier aan!

 

De Vestingloop met collega's
De DREECH, de Derde Enige Echte Cavero Hackathon