Cavero Hoofdsponsor NK Pool 2025

Cavero is de nieuwe hoofdsponsor van het NK Poolbiljart in De Loods

Cavero is met trots de komende drie jaar de hoofdsponsor van het NK Pool. De eindronde is 10, 11 en 12 januari 2025 en vindt plaats in ons eigen mooie HQ: De Loods in Rijswijk. 

Waarom het Cavero NK Pool?

Poolen staat voor precisie, focus en elke dag beter worden, en dat sluit naadloos aan bij de Cavero kernwaarden. Wij zijn zelf ook graag aan onze paarse pooltafel te vinden, voor sociaal contact onderling, maar ook om elkaar uit te dagen en beter te worden in de dingen die we leuk vinden.

De heren hebben het ondertekend

Samen gaan we voor een nieuwe fase van groei en verbetering!

Cavero kijkt er naar uit om de komende jaren te helpen het NK Pool nog mooier en groter te maken dan ooit. Onze samenwerking met het NK Pool is meer dan alleen een sponsorovereenkomst; het is een partnerschap dat gebouwd is op gedeelde waarden. Bij Cavero geloven we 'in elke dag een beetje beter worden', en dat is precies wat deze sport zo mooi weerspiegelt.

Cavero-collega’s aan de tafel

Naast onze sponsoring doen ook een aantal van onze eigen collega’s mee aan de voorrondes van het NK Pool (14 en 15, 21 en 22 december 2024). Zij hebben dezelfde mindset als wij: altijd blijven verbeteren en uitdagingen aangaan. We kijken uit naar hun prestaties en zijn trots dat we als team niet alleen achter de schermen, maar ook aan de speeltafel onze betrokkenheid tonen. Het is deze drang om het beste uit jezelf te halen, die zowel Cavero als het NK Pool verbindt.

 

Samen zetten we de schouders onder een succesvolle toekomst waarin zowel sport als technologie steeds een stap beter worden!