Blog

Cavero start CaveroHelpt

Dit is Iris

Dit is Iris

De aanleiding. Je loopt toevallig een oude bekende tegen het lijf. Via social media had je recent gezien dat hij vader was geworden van een nu 6 maanden oude dochter. Je vraagt hem hoe het gaat. Het antwoord is onverwacht. Zijn dochter ligt al maanden ernstig ziek in een ziekenhuis in Groningen. Haar lever sterft af en als er geen donor wordt gevonden zal zij het niet redden. De beide ouders verblijven daar zoveel mogelijk in de directe nabijheid, met dank ook aan het Ronald McDonald huis.

Dagen ben je van slag daarna. De ergste nachtmerrie voor iedere ouder. De vraag die dan opkomt is wat kan je in deze tijd doen om de ouders te steunen. Vader is ondernemer, moeder werkt in loondienst elders. Beide nauwelijks in staat om in deze situatie de werkzaamheden op te kunnen pakken. Financieel dreigen ze er ook aan onderdoor te gaan en alles kwijt te raken.

Dan het goede nieuws. Er is een donor en een match. De operatie staat voor 12 januari gepland.

De stichting “CAVERO HELPT” is geboren. Wij gaan Iris en haar ouders helpen. Om orde te scheppen in hun administratieve en financiële chaos.  Zodat zij de komende periode tijd hebben voor Iris en bij thuiskomst ook nog een dak boven hun hoofd hebben, een onderneming en een baan.

Ga naar http://caverohelpt.nl/iris om meer te lezen en eventueel ook een steentje bij te dragen.

Sponsortocht voor ernstig zieke Iris
Cavero behaalt de Microsoft Silver competentie