Blog

Cavero zoekt een Sales Enabler!

Een unieke functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij jouw focus ligt op Sales en Recruitment. Het belangrijkst voor ons is dat je past in het team en een klik hebt met het paarse gevoel dat bij Cavero hoort. We gaan door met de realisatie van ons eigen ‘field of dreams’ en zoeken hiervoor versterking ter uitbreiding van ons kleine maar gezellige team. We zijn dan ook op zoek naar een Enabler die nauw betrokken is bij de groei van onze organisatie; jij bent een echte aanpakker en voor jou is geen berg te hoog om Cavero nóg toonaangevender te maken.Lees hieronder meer over deze epische uitdaging, drink met ons koffie en kom erbij!

Het Enablement team is verantwoordelijk voor alle facetten van deze betrokken organisatie; sales, recruitment, marketing, communicatie, evenementen en de verbinding tussen en met onze Caverianen. Veel afwisseling dus. Het team realiseert letterlijk mogelijkheden voor onze 45 collega’s en klanten. Jouw focus zal voornamelijk op Sales en een gedeelte op de Recruitment liggen.

De afgelopen jaren is er een mooi netwerk van relaties en klanten opgebouwd. Het is aan jou de taak om deze contacten warm te houden en dit netwerk verder uit te breiden. Daarnaast vindt je het leuk potentiële nieuwe collega’s te benaderen en om creatief mee te denken hoe wij meer nieuwe collega’s kunnen bereiken en binnenhalen. Daarbij begrijp je dat de vrijheid die je krijgt in relatie staat tot het nemen van verantwoordelijkheid.

Je neemt het voortouw en hebt het lef om soms tegen de stroom van de buitenwereld in, op een constructieve manier, te doen wat nodig is om het gewenste resultaat te boeken. Je legt makkelijk contact en bent zelfkritisch op de progressie die je maakt, zowel in sociale zin als op resultaat. Deze rol biedt dan ook uitstekende mogelijkheden om je sociale vaardigheden in een bedrijfskundige context verder te ontwikkelen, ongeacht je ervaringsniveau.

Bekijk onderstaand rol en kom eens langs!

Erik zijn ervaring bij Cavero