Cavero zoekt een Enabler!

Een unieke functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij jouw focus ligt op “getting things done”. Aan jou de opdracht om Cavero zowel intern als extern klaar te maken voor de volgende groeifase binnen een van de meest duurzame en toongevende eco-systemen voor kenniswerkers in de hele
Metropoolregio Rotterdam-Den Haag, - De Loods in Rijswijk(ZH)

Je begrijpt de complexiteit van de digitale transformatie waar onze klanten voor staan en ziet de kansen en uitdagingen om onze dienstverlening daar nog beter op af te stemmen. Je acquireert actief en onderhoudt de huidige keten waar we een lange en wederkerige exclusieve relatie mee hebben.

Cavero is een toonaangevend, zichtbaar, groeiend en winstgevend consultancy bedrijf. Als één van de weinige nog echt autonome IT-consultancy’ s in Nederland zoeken wij versterking van ons team. Wij zoeken jouw hulp bij de realisatie van onze  ‘field of dreams’.  We zoeken iemand die onbevangen is en op een natuurlijk manier regisseert en constant op zoek is naar een verhoging van de kwaliteit en uitbreiding van onze dienstverlening. Anderen noemen deze rol CIO of COO, bij ons ben je Enabler. Met de belofte dat je wel de vrijheid en ruimte krijgt om het team te sturen en dingen echt gedaan te krijgen. 

Veel afwisseling dus. Het team realiseert letterlijk mogelijkheden voor onze 45 collega’s en klanten. Waarbij de focus ligt op de ambitie van de collega’s en we zoveel mogelijk maatwerk proberen te bieden.

Je neemt het voortouw en hebt het lef om soms tegen de stroom van de buitenwereld in, op een constructieve manier, te doen wat nodig is om het gewenste resultaat te boeken. Je legt makkelijk contact en bent zelfkritisch op de progressie die je maakt, zowel in sociale zin als op resultaat.

 Wat bieden wij?

·       Geen baan, maar een belevenis;

·       De mogelijkheid om in jezelf te investeren;

·       Wij stimuleren en faciliteren persoonlijke ontwikkeling;

·       Een uitstekend salaris met dito secundaire voorwaarden;

·       Een zeer flexibele en open bedrijfscultuur;

·       Sporten met collega’s in de pauzes;

·       Betrokken en gezellige werksfeer in een platte organisatie!

Jij:

·       Hebt een relevante HBO of WO opleiding;

·       Hebt ervaring in een soortgelijke rol, of bent in staat om een mooie volgende stap te zetten;

·       Je bent onbevangen, zelfkritisch en hebt de ambitie om dat altijd te blijven

Over Cavero
Cavero is ruim 13 jaar jong en één van de weinige nog zelfstandige digitale transformatie agency ‘s in Nederland. Met vijf competenties (.Net, Java, (Automated) Testing, Microsoft 365 en Business Consultancy) vormt Cavero een One-Stop shop voor de digitale transformatie van haar klanten. Met inmiddels ruim 45 collega’s bedienen wij de Top 500 bedrijven en instellingen van Nederland.

Eco Systeem  - De Loods
Cavero is onderdeel van het meest duurzame en inspirerende Eco-systeem voor kenniswerkers van de gehele Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Met inmiddels ruim 30 mede-Loodsen en 350 zakelijke evenementen staat elkaar versterken en samenwerken centraal. Rightsizing - kantoorruimtes, flexplekken en high-end vergader- en eventruimtes. De Loods heeft het allemaal.

Hebben wij je interesse gewekt? Gun ons een uurtje van jouw tijd, kom langs en laat je inspireren en laten we kijken hoe wij elkaar in beweging kunnen krijgen! Neem contact op via werkenbij@cavero.nl of bel met Selma van Hooidonk via 085-1142611