Blog

Ecologisch bewustzijn: een tekort aan onbespoten flora en het uitsterven van insecten

Cavero vraagt uw aandacht voor het volgende. Door een tekort aan onbespoten flora slinken insectenpopulaties zienderogen. Het is zelfs zo erg dat met name bijen met uitsterven worden bedreigd.

Wij hebben alle collega’s gevraagd om hun steentje bij te dragen aan het stoppen van deze tendens door de bloemen die zij in de tuin of elders hebben staan met natuurlijke producten te onderhouden, de gifrekken van de tuincentra voorbij te lopen en naast de bloemen en planten die zij al hebben, extra beplanting aan te brengen en met eenzelfde duurzame onderhoudsvorm te behandelen.

Ook roepen wij alle tuincentra op te stoppen met de verkoop van diverse gifsoorten, afgenomen bij organisaties als bijvoorbeeld Monsanto. Niet alleen zal het gebruik van gif uiteindelijk gaan leiden tot het einde van uw business, maar doe het vooral uit zorg voor onze leefomgeving en alle levende wezens die daartoe behoren.
Tot slot vragen wij aan vriend en vijand om met ons mee te doen. Maak een bloemenslinger, in het echt en digitaal en vraag aandacht voor dit belangrijke onderwerp! Ooit zullen wij de ruimte koloniseren, maar laten wij tot die tijd zuinig zijn met de planeet die we hebben.

Dank!

Nieuwe collega: Arjan de Haas
Banen verdwijnen door automatisering: Cavero creëert nieuw perspectief