Blog

Groot feest in De Loods

Afgelopen donderdag 19 september organiseerden wij onze Farewell to Summer Party, een feest om te vieren dat wij van Cavero zijn verhuisd naar De Loods en daarbij De Loods is geopend. De Farewell to Summer kwam goed van pas, want we hadden nog heerlijk weer en dat kunnen we van komende week niet zeggen, de herfst is ingetreden.

Hard work pays off
Afgelopen weken zijn we met velen collega’s van Cavero druk bezig geweest om het feest tot een succes te maken. We hebben het terrein schoon en onkruidvrij gemaakt, boodschappen gedaan en dingen gekocht en geregeld om het feest sfeervol in te richten. Ook de mannen van de bouw, die hard bezig zijn in De Loods, hebben extra hard doorgewerkt om ervoor te zorgen dat De Loods, het sanitair en de kantoren zo veel mogelijk af waren. Zo konden tijdens de rondleidingen allerlei mooie elementen worden getoond.

Blij waren we met alle inzet op de dag zelf van onze collega’s, die zorgden voor een achtergrondmuziekje, ontvangst, het helpen tillen van de spullen van de band en het klaar zetten van alle spullen op het festivalterrein. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen en dat is wat Cavero ook zo een mooi bedrijf maakt. We helpen elkaar, staan klaar voor elkaar, maken elkaar beter en maken er samen een succes van!

Farewell to Summer Party
Na het openingswoord van Roger ging het dak eraf met Jan Akkerman & band met zanger Bert Heerink, zij zorgden gedurende de middag en avond voor een fantastische muzikale omlijsting. Slagerij Vrijenhoek zorgde met BBQ Job voor heerlijk eten en de Knutseljuf zorgde samen met de pannenkoekenrobot van het Fablab voor de entertainment van de kinderen. En de zon, ja die zorgde voor de rest.

Veel vrienden, kennissen, buren en relaties kwamen donderdag naar De Loods om het mooie resultaat tot nu toe te bekijken. We willen nogmaals iedereen bedanken voor hun komst en hopen hen binnenkort wederom te ontmoeten in De Loods, de nieuwe norm in werken in de Metropoolregio Haaglanden. Gewoon in Rijswijk.

TWEECH, dé Tweede Enige Echte Cavero Hackathon
We zijn verhuisd!