Blog

Het eerste Cavero Meet & Share event

Bij Cavero is blijvend leren en ontwikkelen ons motto. De kennis die wij opdoen, delen we niet alleen met collega’s, maar met iedereen die interesse heeft in het desbetreffende onderwerp. Dit delen doen we door middel van kennissessies en workshops. Daarom organiseert Cavero iedere tweede donderdag van de maand het Cavero Meet & Share event. Tijdens de events komen verschillende onderwerpen aan bod, de workshops/kennissessies worden gehouden door zowel de Caverianen als door een externe spreker of organisatie.

Zet donderdag 14 november alvast in je agenda!
Het eerste Cavero Meet & Share event wordt gehouden op donderdag 14 november 2019 vanaf 18:30 in De Loods in Rijswijk. Collega en gecertificeerd Scrum master Bouke Bergsma neemt je tijdens zijn ASK sessie mee in de wondere wereld van Agile werken. ASK staat hierbij voor Agile, Scrum en Kanban.

Bouke geeft tijdens de sessie een korte theorie over de belangrijkste punten van Agile, Scrum en Kanban werken en gaat vervolgens op een interactieve manier aan de slag om in praktijk opdrachten duidelijk te maken waar je dus aandacht voor moet hebben.

Over Caveriaan Bouke Bergsma
Bouke Bergsma is gecertificeerd Scrum Master en heeft bij scrum.org ettelijke certificaten behaald (PSM1, PSM2, PSPO1, PSK1, PSD1). In het recente verleden heeft hij zowel bij verschillende klanten als bij Cavero zelf teams ondersteund in het Agile werken en het behalen van hun eigen certificaten, zowel door het geven van trainingen en presentaties als het meewerken in Scrum-teams als developer en Scrum Master. Bouke heeft het Agile manifest en de Scrum waarden en pijlers bovenaan in het vaandel, en zet zich waar hij ook komt maximaal in om Agile en Scrum te onderwijzen en het bijbehorende bewustzijn te faciliteren en stimuleren.

Benieuwd? Meld je aan voor deze gratis workshop en maak kennis met Cavero en Agile/Scrum werken.
https://www.eventbrite.nl/e/74084092515

Je bent een Caveriaan of je bent het niet..
De eerste Cavero Pensionado