Blog

Lancering van de Rijswijk Special in De Loods

Afgelopen maandag vond de lancering van de Rijswijk Special plaats. Het thema van de derde editie van de Rijswijk Special was ‘Digitalisering’ en dat was de reden dat wij, als IT-consultancy, de host waren van deze avond. Tevens was het een mooie gelegenheid om ons nieuwe kantoor én De Loods te laten zien aan ondernemers uit de regio.

De rondleiding
De avond startte met een rondleiding, onder leiding van drie Caverianen; Sergio, Bouke en Danny werden de aanwezigen door De Loods geleid. Mede Loodsen Bernard Krikke en Marja van der Kooi van Dutch Angle TV ontvingen de aanwezigen op de tweede etage en vertelden meer over hun werk. Ze lieten korte fragmenten zien van de documentaire over de D-Day vlag, het dagboek van Anne Frank en hun laatste pareltje, de documentaire van Jules Deelder.

Op de eerste etage vertelden Elwin Veldhuis en Frederique Houtkamp meer over het Haags Congres Bureau en de interessante thema’s en congressen die zij ontwikkelen rondom veranderende wet- en regelgeving.

Collega Bart van den Berg vertelde in ons kantoor meer over Cavero, over onze werkzaamheden en de klanten en opdrachten die wij op dit moment hebben. Ook vertelde hij meer over De Loods en waarom de eigenaar Roger Pels dit project is gestart.

Samenwerken
Tijdens het plenaire gedeelte op het podium vertelde collega Roger Pels meer over De Loods, het concept en wat wij belangrijk vinden binnen De Loods. Nieuw werk = kennis werk = delen en samenwerken. Onder deze noemer zoeken wij de samenwerking met bedrijven en zijn wij op zoek naar wederkerigheid.

Zoals iedere lancering van Dot Business werd de avond afgesloten met een netwerkborrel. Benieuwd naar de avond? Bekijk de aftermovie!

 

Kerst bij Cavero
Sinterklaas op bezoek bij Cavero