Blog

Office 365 training op vrijdag @Cavero

Rustige zomermaanden? Een goed moment om wat aan persoonlijke ontwikkeling te doen!

In augustus bieden wij elke vrijdag een Office 365 training aan bij ons op kantoor in Rijswijk. Onze enthousiaste trainers nemen je tijdens de training mee op een ontdekkingstocht langs de verschillende Office 365 tools, met als doel ze tijdens je dagelijkse werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken.

Tijdens onze training raak je bekend met termen zoals: O365 Groups, Microsoft Teams, OneDrive, OneNote, SharePoint, Yammer, Skype voor Bedrijven en Delve. Daarnaast gaan wij dieper in op vragen zoals:

  • Waar sla ik mijn documenten op?
  • Hoe werk ik samen met mijn collega’s?
  • Wanneer gebruik ik welk product?

Onze trainingen zijn praktijkgericht, dit doen we door veel te oefenen door middel van actuele case studies. Natuurlijk is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen.

Standaard bieden wij een aantal trainingen aan zoals:

  • Efficiënter samenwerken met O365 (o.a. met Groups, OneDrive, Skype voor Bedrijven en OneNote)
  • Digitaal vergaderen (o.a. met Skype voor bedrijven, OneNote en Groups/Teams)

Wil je op één van de vrijdagen deelnemen aan de training? Neem dan contact met ons op via 088 228 3700 of stuur een mail naar info@cavero.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je deze training op een ander moment voor je team of je organisatie? Neem in dat geval ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het hebben van voorkennis is niet noodzakelijk, het helpt wel als je Office 365 tot je beschikking hebt.

 

Training netwerkcomponenten uitgelegd
Online Samenwerken, hoe nu verder?