Recap onboarding nieuwe Caverianen!

De afgelopen periode zijn Riasat Amir, Jeroen van Osta en Layla Silbernberg gestart. In de start periode hebben zij hun kennis meteen op peil gebracht. Certificeringen zoals MS-900, PSM1 en de AZ-900 zijn behaald. Onze Caveriaan Layla Silbernberg is aangehaakt in onze Java competentie en Jeroen en Riasat gaan starten bij Tennet en hun expertise inzetten om de verdere digitale transformatie verder te laten plaatsvinden.

𝘏𝘰𝘦 𝘩𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘸π˜ͺ𝘫 𝘦𝘦𝘯 𝘊𝘒𝘷𝘦𝘳π˜ͺ𝘒𝘒𝘯?
Dat is de vraag die wij ons stellen gedurende het wervingstraject en de proeftijd. Integer, wederkerig en vooral niet onverschillig. Het grotere doel centraal als consultant en altijd in de wij-modus.

Ben jij in de mood om een overstap te maken? Aan de slag als consultant en de verandering brengen bij onze klanten? Als dat jouw specialisme is en je graag anderen en jezelf beter wil maken en groei voorop staat dan gaan onze Caverianen graag met je in gesprek!
Naast de consultancy opdrachten hebben wij ook de ruimte om je in te zetten als trainer binnen de Cavero Academy. Check de vacatures: https://lnkd.in/eFw3yNyy
Wij komen graag in contact en vertellen je dan meer! Voor nu succes Riasat, Jeroen en Layla op een mooie ontwikkeling van jullie carrière de aankomende jaren!