Blog

Successen willen we delen, en dat doen we groots!

Vol trots kijken we terug op afgelopen jaar. Het jaar dat we met bijna 40 hele leuke collega’s gaan afsluiten, waarin Cavero 7 jaar “oud” gaat worden, NEN 4400-1 gecertificeerd is, meervoudig Microsoft Gold Partner is geworden en een team heeft gevormd met collega’s die staan voor passie, wederkerigheid, loyaliteit, betrouwbaarheid, transparantie en plezier!

Dit, en meer, was voor ons reden om een groots feest te organiseren en een gezellige avond neer te zetten.

Waar anders zou dit feest moeten plaatsvinden dan op het strand! We hebben gekozen voor Beachclub LEEF bij Kijkduin.
Onder het genot van een drankje en een heerlijk tapas buffet konden we luisteren naar twee sets van de band New Memphis. New Memphis heeft in het verleden belangeloos opgetreden voor Stichting CaveroHelpt! In het kader van de wederkerigheid leek het ons leuk New Memphis te vragen ook deze avond deels te vullen met hun topmuziek.


Hoofd-act van de avond was Jan Akkerman’s My Brainbox samen met Bert Heerink.

Ze zaten voorafgaand aan het feest met de tourbus vast in het zand en stonden, zo gaven ze aan, op het kleinste podium uit hun carrière, maar voelden zich daardoor weer 16 jaar oud!

Ze hadden er zichtbaar zin in. Zoveel zin zelfs dat ze ook nog de klassieker “Burning Heart” speelde. Waarop Roger alle aanwezigen nog wist te verrassen door zijn vriendin Larissa ten huwelijk te vragen. En haar antwoord was…

De avond werd vakkundig opgevuld en afgesloten door DJ Overkill met 80’s en 90’s hits zodat ook de andere gasten zich weer even 16 voelden.

Al met al een avond om nooit te vergeten! Het woord episch is al diverse malen gevallen. Wij zijn nog aan het nagenieten van een geweldig mooie avond en we zullen hier nog lang met veel plezier op terugkijken!

Sinterklaas 2017
Training netwerkcomponenten uitgelegd