Blog

TWEECH, dé Tweede Enige Echte Cavero Hackathon

Afgelopen zaterdag 19 oktober was het zover, de TWEECH. Ook dit jaar weer gehouden bij Scoutcentrum “De Eendenkooi” in Den Haag. Een perfecte locatie, waar we zowel binnen als buiten aan de slag konden. Ook een mooie locatie voor een aantal collega’s om te blijven overnachten. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen: want het was droog en de temperatuur perfect om ook buiten te kunnen zijn.

De aftrap van de TWEECH was zaterdagochtend, iedereen werd welkom geheten door collega Dennis Bruggink. Ook dit jaar was de vraag; wat gaan we dit jaar gezamenlijk ontwikkelen? Alle spullen die collega’s hadden meegenomen werden uitgestald. Op het bord werden de plannen opgesomd en door middel van overleg werden de plannen concreet gemaakt. Uiteindelijk kreeg het idee voor het maken van de Cavero Led Klok de meeste stemmen: Een klok bestaande uit het logo van Cavero, met daarin led verlichting die de tijd aan kon geven.

Gezelligheid staat voorop
Uiteraard werd er hard gewerkt om het product te ontwikkelen. Maar…. ook bij de TWEECH staan plezier en gezelligheid voorop. Zo werd er zowel zaterdag als zondag gezellig met z’n allen gebarbecued en maakten we een heerlijk kampvuur, waar tot in de kleine uurtjes werd geborreld. Een aantal van de collega’s bleven slapen op de locatie. Daarnaast kwamen er ook een aantal andere collega’s op zondag nog even kijken en meehelpen.

Het eindresultaat
Het was een gezellig weekend met elkaar. De Cavero Led Klok is nog niet helemaal af, maar collega’s gaan ervoor zorgen dat de klok af komt. Dan gaan we op zoek naar een mooie plek in ons kantoor in De Loods om de klok neer te zetten.

De eerste Cavero Pensionado
Groot feest in De Loods