Blog

Uitbreiding Managementteam Cavero

Cavero B.V. te Rijswijk is trots om te kunnen aankondigen dat Bart van den Berg per 01-09-2015 haar organisatie, in de rol van directeur, komt versterken. De uitbreiding is in lijn met de ambities van Cavero om vooral de “mens”, collega’s en klanten structureel te kunnen blijven binden.

Bart van den Berg heeft een lange carrière in de ICT dienstverlening en was eerder al directeur bij het voormalige Imtech ICT. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het opzetten van de samenwerking en partnerschap met Microsoft Nederland. Onder zijn leiding werd een nieuwe koers uitgezet en de dienstverlening toegespitst op het ontwikkelen van op Microsoft gebaseerde applicaties voor business toepassingen.

“Met de wijze waarop de organisatie is ingericht heeft Cavero alle competenties in huis om vanuit dit onderscheidende vermogen bij de klant adequate oplossingen te kunnen realiseren. Cavero heeft een goede balans tussen collega’s met informatie- en business consultancy kennis, skills op het gebied van Java, .Net, SharePoint en geautomatiseerd testen. Het denken in het onderscheidende vermogen van de klant staat hierin voorop, niet de technische oplossing. Dit spreekt mij enorm aan omdat mijn ervaringen mij geleerd hebben dat software projecten nog te vaak op een deceptie uitdraaien voor zowel klant als leverancier.”

Ordina

Voor zijn benoeming bij Cavero was Van den Berg Adjunct-directeur Software Development bij Ordina in Nieuwegein.

“Bij Ordina heb ik met enorm veel plezier gewerkt, maar de uitdaging om bij een jong bedrijf te gaan werken waar ik de ruimte krijg om de propositie, de cultuur en de richting verder te helpen ontwikkelen, kon ik niet weerstaan.”

Download het persbericht: Persbericht Cavero

Cavero behaalt de Microsoft Silver competentie
Welkom bij Cavero!