Blog

We zijn verhuisd!

Donderdag 22 augustus was het dan eindelijk zover, de verhuizing naar De Loods. Met alle Caverianen hebben we hier erg naartoe geleefd. Iedere week weer een nieuwe update van veranderingen in het toekomstige kantoor. Daarnaast zijn we in de zomerweken druk bezig geweest met het inpakken van alle spullen in het oude kantoor en het verkopen van het meubilair dat niet mee ging naar De Loods.   

Donderdagochtend stond alles klaar voor de verhuizing, de heren van Hofstad verhuizingen zorgden ervoor dat alle meubels, planten en overige spullen bij De Loods werden geplaatst. Een dagje sportschool hebben we met z’n allen wel gehad die dag. Vrijdag hebben we de laatste spullen uit het kantoor aan de Burgemeester Elsenlaan gehaald en zijn we gaan uitpakken op de Treubstraat. 

Inmiddels is het vrijdag, is het kantoor mooi ingericht en hebben we allemaal onze plek gevonden. Het is soms nog wat improviseren, maar met z’n allen, op z’n Caveriaans, zorgen we ervoor dat we een fantastisch kantoor hebben waar goed gewerkt kan worden.  

Onze buren komen ook!
We kijken uit naar onze buren die De Loods binnenkort ook betrekken. Zo ontvangen we volgende week het Haags Congres Bureau in De Loods als mede Loods en niet veel later gaat ook Dutch Angle TV zich in het pand op de tweede etage vestigen. Een mooie diversiteit aan bedrijven die elkaar kunnen versterken, dat is wat we in De Loods doen, we maken elkaar beter en sterker. Het is niet voor niets dé hotspot voor de echte kenniswerker.  

  

 

Groot feest in De Loods
A.S.K. sessie collega Bouke Bergsma