Onze collega’s zijn experts op het gebied van software ontwikkeling. Zij houden hun kennis up to date om ook klanten te kunnen voorzien van de juiste informatie en nieuwste ontwikkelingen. Onze collega’s zijn ook Certified Trainers en kunnen jouw de kennis bijbrengen en voorzien van een Certificering voor diverse onderdelen in het Microsoft 365 pakket.

Wouter Fokkenrood

Kennis is vaak de achilleshiel van een IT organisatie. In alle drukte om onze business up and running te houden, schiet het bijhouden van kennis met betrekking tot nieuwe techniek die je het leven makkelijker kan maken er nog wel eens bij in. Trainingen zijn voor mij hét middel om met mijn mede IT enthousiastelingen, in een afgekaderd tijdsframe mij steeds weer onder te dompelen in de IT. Als Microsoft Certified Trainer geef ik trainingen in onder andere, maar niet uitsluitend: Microsoft365 Fundamentals (MS-900), Modern Desktop Administrator (MD-100/MD-101), Security Administrator Associate (MS-500), Teams Administrator Associate (MS-700), Enterprise Administrator Expert (MS-100/MS-101), Azure en Security and Compliance.

De afgelopen 10 jaar heb ik als MCTer ontdekt dat cursisten iedere training weer, graag willen weten wat de ontwikkelingen zijn. Steeds weer opnieuw hun positie binnen de IT organisatie moeten herontdekken door de continu veranderende rollen binnen de IT organisatie en het waarderen dat er moeite wordt gestoken in het relevant houden van de kennis van de medewerkers. Ik heb er veel plezier en vind het een eer dat mensen me vragen daarbij te helpen.

Naast bovenstaande trainingen help ik ook graag bij het opstellen van maatwerktrainingen voor verschillende doelgroepen, zoals; eindgebruikers, functioneel beheerders, systeembeheerders, developers, business owners en management Teams.

Graag help ik u bij het opstellen van een opleidingsplan voor uw (IT) Personeel, zodat ook u het gemak van een skilled en gecertificeerd IT medewerkersbestand kunt ervaren.

Peter Kettenis

Peter is een ervaren SharePoint en Microsoft 365 consultant met een achtergrond in Enterprise Content Management. In de afgelopen jaren heeft Peter bewezen een expert te zijn op het gebied van SharePoint training en gebruikers adoptie. Zijn expertise strekt zich verder uit tot het inrichten van documentenbeheer (Enterprise Content Management) en Collaboration.

 

 

Mark Berck

Het geven van een training in SharePoint (online of on-premise) voor beginners, gevorderden en professionals is een fijne manier om mijn eigen kennis te delen. Dagelijks werk ik voor verschillende organisaties in verschillende rollen om SharePoint succesvol te implementeren, en hoe je dit doet draag ik graag over. Daarnaast vertel ik natuurlijk graag over de technische mogelijkheden en onmogelijkheden van het platform. In mijn trainingen is mijn doel de onderwerpen te koppelen aan dagelijkse werkzaamheden of scenario’s waar mijn cursisten mee te maken hebben. Dit zorgt voor herkenning en direct toepasbare kennis.