Onze collega’s zijn experts op het gebied van software ontwikkeling. Zij houden hun kennis up to date om ook klanten te kunnen voorzien van de juiste informatie en nieuwste ontwikkelingen. Onze collega’s zijn ook Certified Trainers en kunnen jouw de kennis bijbrengen en voorzien van een Certificering voor diverse onderdelen in het Microsoft 365 pakket.

Mark Berck

Het geven van een training in SharePoint (online of on-premise) voor beginners, gevorderden en professionals is een fijne manier om mijn eigen kennis te delen. Dagelijks werk ik voor verschillende organisaties in verschillende rollen om SharePoint succesvol te implementeren, en hoe je dit doet draag ik graag over. Daarnaast vertel ik natuurlijk graag over de technische mogelijkheden en onmogelijkheden van het platform. In mijn trainingen is mijn doel de onderwerpen te koppelen aan dagelijkse werkzaamheden of scenario’s waar mijn cursisten mee te maken hebben. Dit zorgt voor herkenning en direct toepasbare kennis.

Peter Kettenis

Peter is een ervaren SharePoint en Office 365 consultant met een achtergrond in Enterprise Content Management. In de afgelopen jaren heeft Peter bewezen een expert te zijn op het gebied van SharePoint training en gebruikers adoptie. Zijn expertise strekt zich verder uit tot het inrichten van documentenbeheer (Enterprise Content Management) en Collaboration.

 

 

Wouter Fokkenrood

Wouter is een ervaren en gecertificeerd trainer. Hij geeft trainingen voor Windows 10, Azure Fundamentals en diverse Microsoft trainingen. Ook trainingen op maat draait Wouter zijn hand niet voor om.