Samenwerken met Cavero

Onze collega’s worden blij als zij klanten kunnen helpen door het inzetten van hun competenties. We werken graag samen met klanten die de oprechte intentie hebben om met behulp van digitale middelen en in dienst van de mens te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie.

Caverianen zijn specialisten op het gebied van Business Consultancy, Softwareontwikkeling (C#/.Net of Java), Adoptie (Microsoft 365) en Testen. Individueel of gezamenlijk voegen zij waarde toe aan jouw organisatie. Onze collega’s onderscheiden zich enerzijds door organisatievraagstukken op een functionele manier te benaderen en anderzijds combineren zij hun technische competentie met bedrijfskundige kennis en sociale vaardigheden. Daarmee vormen ze zogezegd het uitgangspunt van onze dienstverlening.

Software op maat

Software op maat

Caverianen zijn experts in softwareontwikkeling en integraties. Of het nou gaat om legacy die naar de 21ste eeuw moet worden toegebracht, nieuwbouw, optimalisatie of herbouw.
Digitaal samenwerken

Digitaal samenwerken

Caverianen helpen jou met de migratie en implementatie van Microsoft 365. Op basis van jouw situatie ontwikkelen zij een plan op maat, geven workshops en beantwoorden al je vragen.
Agile/Scrum Team

Agile/Scrum Team

Onze Caverianen zijn allemaal gecertificeerd scrummasters. Door de verschillende competenties kunnen wij ook team bij jou leveren! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Training van onze professionals

Naast de rol van consultant die onze Caverianen bij diverse organisaties innemen, geven onze collega’s ook trainingen. Cavero beschikt over certified trainers die jou optimaal kunnen voorbereiden op je certificering. Wij verzorgen ook trainingen op maat.

Co-creatie

Indien waardevol helpen wij klanten in co-creatie met partners. Zo ontstaat een vitaal ecosysteem met voldoende slagkracht in staat om regie te kunnen nemen op de eigen omgeving.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Weten wat we specifiek voor jouw organisatie kunnen doen of wil je jouw uitdagingen voorleggen? We kijken graag naar de huidige situatie binnen de organisatie en maken vervolgens een plan op maat.

 

Contact