Inzet van competenties

De juiste competenties op de juiste plaats op het juiste moment!

Cavero is in staat complete Agile teams te leveren met daarin de rollen van Business Analist, Scrum master, software ontwikkelaars, testers en adoptie consultants. Onze gemotiveerde collega’s kennen elkaar door en door. Ze vullen elkaars ontwikkelingspunten aan en bundelen de sterke punten. Logischerwijs zijn Caverianen goed opgeleid en hebben een mindset waarin ze streven naar constante verbetering.

Klanten kunnen hierdoor rekenen op transparante communicatie en voorspelbare resultaten. Verrassingen mogen voorkomen, maar dan wel graag in positieve zin. Een Caveriaan is flexibel en van nature gericht op samenwerken. Samen met de klant lossen wij problemen op en pakken we veranderingen in scope of requirements aan. Dit betekent dus ook dat onze collega’s communicatief vaardig zijn. We richten ons op de oplossingen, we zijn constructief en oplossingsgericht.

Cavero ontwikkelt oplossingen in Java en C#/.NET, voor zowel web- als mobiele toepassingen. We zetten daarbij in op Continuous Delivery.

 

Benieuwd wat onze Caverianen voor jou kunnen betekenen?

Contact

 

Schaken Verkleind 2048X1365