Microsoft 365 Administrator Traineeship

Hoe ziet het Traineeship er uit?

Gefeliciteerd, je bent aangenomen en gaat beginnen aan een mooie nieuwe baan via een van onze partners! Jouw talent is daar niet onopgemerkt gebleven. Je bent klaar om dat talent in ons traineeship verder te ontwikkelen.

  • Traineeship van 4 tot 8 weken
  • Microsoft, Agile en Softskills trainingen van onze eigen trainers
  • Afhankelijk van het traineeship meerdere certificeringen om je bekwaamheid mee aan te tonen
  • Een persoonlijke coach voor behoud van werkgeluk
  • Trainingen op een van de meest verschillige plekken in Nederland, de Loods in Rijswijk.

Inschrijven

Momenteel zijn er geen trainingen gepland. Maar op verzoek kunnen we deze training altijd geven, bij ons in de Loods of op locatie.

Bel 085-114 26 10

 

Mail voor meer info!

Profiel

Je bent een enthousiaste (Young) professional met een niet IT gerelateerde achtergrond. Na een boeiende kennismaking met Microsoft 365 heb jij jouw passie voor technologie ontdekt en ben je vastbesloten om je carrière in de IT te starten.

Voldoe je aan onderstaande?

  • Ambitieuze afgestudeerden met een scherp technisch inzicht en een passie voor IT.
  • Personen die uitkijken naar een dynamische rol met een (bijna) afgeronde HBO/WO opleiding.
  • Teamspelers die houden van een uitdaging

Neem contact op voor meer informatie

Voorbeeldprogramma

Introductie: Bouw je IT Fundament In dit traineeship leggen we een solide basis. Je leert de essentie van netwerken, begrijpt hoe data stroomt tussen systemen en ontdekt de magie achter het internet. Bereid je voor om in de wereld van nullen en enen te duiken!

Module 1: Communicatie en Leiderschap Effectieve communicatie is cruciaal in elke IT-rol. Leer complexe technische concepten begrijpelijk maken voor niet-technische collega’s, werk samen met je team en leid met vertrouwen. We verkennen ook leiderschapsprincipes die je onderscheiden.

Module 2: Microsoft 365 Fundamentals (MS-900) Ontdek de kracht van Microsoft 365! Van productiviteitstools tot cloudservices, we behandelen het allemaal. Duik in Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive. Aan het einde van deze module spreek je vloeiend Microsoft 365-taal.

Module 3: Security, Compliance en Identity (SC-900) Veiligheid staat voorop. Verken de wereld van cybersecurity, compliance en identiteitsbeheer. Leer hoe je data beschermt, apparaten beveiligt en toegang beheert. Trek je IT-superheldencape aan!

Module 4: ITIL 4 Foundation Servicebeheer is essentieel. Begrijp ITIL-principes, processen en best practices. Van incidentbeheer tot wijzigingscontrole: jij houdt de IT-motor soepel draaiende.

Module 5: Microsoft 365 Administrator (MS-030) Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Duik in de details van Microsoft 365-beheer. Configureer gebruikersaccounts, beheer licenties en los problemen op. Jij bent de go-to persoon voor alles wat met Microsoft 365 te maken heeft.

Module 6: Microsoft 365 Endpoint Administrator (MD-102) Endpoints zijn belangrijk, of het nu een laptop, tablet of smartphone is. Leer endpoints beheren en beveiligen in een Microsoft 365-omgeving. Vaarwel, technische hoofdpijn!

Module 7: Agile Scrum Foundation Agile is de naam van het spel. Begrijp Scrum-principes, sprintplanning en agile ceremonies. Bereid je voor om richting succes te sprinten!

Module 8: Microsoft 365 Information Protection Administrator (SC-400) Data beschermen is niet onderhandelbaar. Duik in informatiebeveiliging, dataverliespreventie en dreigingsbeheer. Jouw missie: gevoelige data als een pro beschermen.

Teambuilding: Escape Room Avontuur Want teamwork maakt de droom waar! Los puzzels op, kraak codes en ontsnap samen. Het is niet alleen leuk, maar ook een les in samenwerking.

Module 9: Samenwerken in een IT-organisatie Leer de kneepjes van het vak in een IT-team. Van ticketingsystemen tot projectmanagementtools, we behandelen het allemaal. Jij wordt een goed geoliede IT-machine.

Certificering

Afhankelijk van de exacte samenstelling van het traineeship,  krijg je mogelijkheid om de bijbehorende certificeringen te behalen.

Voorbeelden kunnen zijn:

Security, Compliance en Identity Fundamentals
Behaal het SC-900 examen en vier je expertise in beveiliging en compliance.

Microsoft 365 Fundamentals
Test je kennis! Haal het Microsoft 365 Fundamentals-examen en verdien je badge. 

ITIL4 Foundation
Een gedegen basis in IT Service Management

PSM1
Leer hoe je de rol van Scrum Master goed invult bij je nieuwe werkgever.

Andere certificeringen benodigd? We passen graag het opleidingsprogramma geheel aan uw wensen aan.

Meer informatie

Heb je interesse in deze training? Vul je gegevens in, verstuur en we nemen contact met je op.