Cavero, nu ruim 40 man sterk, zal nooit groter worden dan 70 collega’s. Wij willen een organisatie zijn die klein genoeg is om het menselijk-sociale aspect te kunnen benadrukken. Dit uit zich bijvoorbeeld in zoiets elementairs als collega’s die elkaar nog bij naam kennen. Tegelijkertijd willen we groot genoeg zijn om de meest complexe uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Onze verschilligheid hebben we gevat in 5 punten waar we vanzelfsprekend nooit afbreuk aan zullen doen:

1. 100% de collega’s centraal

Bovenal gaat het er ons om dat jij ‘s ochtends juichend uit bed springt om aan de slag te gaan. Wij zijn er van overtuigd dat leuke, gemotiveerde collega’s het succes van onze organisatie bepalen.

2. 100% gegarandeerd maatwerk

Wij voeren een permanente dialoog, zodat we jouw specifieke behoeften en ambities kunnen vertalen in gepersonaliseerde arbeidsvoorwaarden en opdrachten. Maatwerk dus. Een mooi voorbeeld van het maatwerk dat wij leveren is de Cavero motor, waarmee een langgekoesterde wens van een collega in vervulling ging. Een greep uit ons oeuvre levert ons nog meer voorbeelden op zoals de Cavero “happy socks”, de Cavero stadsfiets, Cavero fruit voor échte professionals en het allerleukste voorbeeld, de Cavero personal branded babybadjas.

3. 100% leren en ontwikkelen

Blijvend leren en ontwikkelen is ons motto. Naast ervaring zorgen vakgerichte opleidingen, trainingen en certificaten ervoor dat Caverianen koplopers blijven in hun vakgebied. Een aantal collega’s zijn vanuit dit perspectief verbonden aan de Cavero Academy. Ook op dit gebied gaat het om maatwerk: wat heb je nodig om jouw idealen te verwezenlijken? Samen zorgen wij er voor dat jij tot op de tanden bewapend bent.

4. 100% memorabele groepsactiviteiten

Naast zorg voor de individuele mens, organiseren we memorabele groepsactiviteiten. Ook daarin bieden we een breed pallet aan opties. Van grensverleggende sportieve evenementen tot onze legendarische hackaton, van kennisavonden tot vrijheid blijheid avonden in bijvoorbeeld het gamemuseum of op het strand. In alle gevallen hoort daar lekker eten en drinken bij. We vinden het belangrijk dat een ieder geniet van de successen die we samen bereiken, ieder op zijn eigen manier.

5. Wij zijn 100% niet perfect, maar wel 100% onafhankelijk

Wij zijn zeker niet perfect en maken ook gewoon fouten maar we komen wel tot resultaat. Als we er niet het volste vertrouwen in hebben dat we onze tijd nuttig besteden aan een klus of project dan durven we ook echt nee te zeggen. Als we een afspraak met je maken staat hij ook. Dat kunnen we omdat we totaal onafhankelijk van klant, markt, partner of vendor opereren. Weliswaar zetten wij in op bepaalde specialisaties zoals Java, .Net en Office 365, maar de voorwaarden waaronder wij samenwerken worden in overleg met de collega’s bepaald. Niemand bij Cavero zal jou ooit dwingen tot iets dat je niet wilt, sterker nog, dat gedrag accepteren wij niet in onze organisatie! We kunnen je ook vertellen dat wij niet groeien om het groeien, niet naar de beurs gaan en niet worden bestuurd vanaf een excelsheet. Heel overzichtelijk!

Klik hier voor de vacatures.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen bij Cavero. Gun ons een uurtje van je tijd, kom op zijn minst een bak koffie drinken, lunch een keer mee, sluit aan op een van de borrels, kan allemaal! Neem vrijblijvend contact op via: