Werken bij de meest verschillige IT consultancy van Nederland? Jezelf en je collega’s blijven uitdagen? Opdrachten die bij je passen en je beter maken? En regelmatig een gezellige borrel of (sportieve) activiteit om elkaar beter te leren kennen, maar vooral ook plezier te hebben? Kom eens langs!

Wij zijn Cavero, wij zijn loyaal en we zijn er voor elkaar, samen bereiken we tenslotte meer dan alleen. We geven daarvoor veel terug, vertrouwen, waardering en luisteren goed naar de wensen en beleving van onze collega’s.

Cavero wordt nooit groter dan 70 collega’s, zodat we elkaar bij naam kennen en weten wat jou interesseert. Wij zijn ervan overtuigd dat leuke, gemotiveerde collega’s het succes van onze organisatie bepalen, daarom werken we hard, hebben we lol en vieren we successen, ieder op zijn eigen manier.

Onze kernwaarden zijn verschilligheid en wederkerigheid. Oftewel: we actually give a sh*t ?

Onze verschilligheid hebben we gevat in 5 punten waar we vanzelfsprekend nooit afbreuk aan zullen doen:

1. 100% de collega’s centraal

2. 100% gegarandeerd maatwerk

3. 100% leren en ontwikkelen

4. 100% memorabele groepsactiviteiten

5. Wij zijn 100% niet perfect, maar wel 100% onafhankelijk


Kom kennismaken

Kom ons vertellen welke mindset jij hebt, dan vertellen wij wat voor hechte club wij zijn. Kijk in ieder geval alvast rond op onze website of volg ons via onze social media kanalen voor een Caveriaans voorproefje.

        

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen bij Cavero. Gun ons een uurtje van je tijd, kom op zijn minst een bak koffie drinken, lunch een keer mee, sluit aan op een van de borrels, kan allemaal! Neem vrijblijvend contact op via: