Hieronder is een indicatie te vinden van de arbeidsvoorwaarden die je bij Cavero kunt verwachten.

Salaris

Je verdient bij Cavero wat je waard bent en je krijgt de juiste tools om de klus te klaren. Het onderscheidende vermogen van Cavero is vooral dat we duidelijk zijn en blijven. We maken heldere afspraken met elkaar over de invulling van je ambitie en de juiste projecten die daar bij horen.

Opleidingen en kennisontwikkeling

Bij Cavero is er veel ruimte voor ontwikkeling, initiatief, eigen invulling en samenwerking. Dit alles in een gezellige, collegiale sfeer! Het volgen van trainingen en behalen van certificaten wordt actief gestimuleerd.

Daarnaast vindt Cavero dat onderlinge kennisdeling net zo belangrijk is als cursussen en certificering. Daarom organiseert Cavero maandelijks verschillende kennissessies, waarbij verschillende onderwerpen de revue passeren. Kwaliteit wordt altijd gezien en gewaardeerd. Caverianen zijn teamspelers en echte specialisten die energie halen uit hun werk en elkaar.

Geïnteresseerd om aan de slag te gaan bij Cavero?

Bekijk snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Faciliteiten

Cavero geeft alle medewerkers toegang tot de faciliteiten die zij nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. Daarbij krijgt iedereen standaard een lease-auto, laptop en smartphone. Andere faciliteiten zijn beschikbaar als het nodig blijkt om de werkzaamheden uit te voeren. Hiervoor zijn geen complexe procedures bedacht en worden de benodigde faciliteiten beschikbaar gesteld op het moment dat daarom gevraagd wordt.

Overige arbeidsvoorwaarden

Verder is Cavero van mening dat een aantal regelingen als vanzelfsprekend goed moeten zijn, waaronder een fatsoenlijke pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast bieden wij medewerkers de mogelijkheid om bepaalde arbeidsvoorwaarden flexibel in te zetten.