Onze collega’s vertellen waarom ze voor Cavero gekozen hebben.

Bij Cavero ken je je collega's en weet je elkaar te vinden. Je staat er bij een opdracht niet alleen voor, maar je kan bouwen en vertrouwen op de kennis en kunde van je collega's.
Anne Jan Eversdijk, T-Shaped Engineer
Met de uitdaging van het starten bij Cavero in Coronatijd en ondanks dat je elkaar nu haast niet fysiek kan ontmoeten, wordt je opgenomen in de organisatie en voelt het als thuiskomen. Ik hou van kleinere organisaties waar de lijntjes kort zijn en dat zijn ze. Bij Cavero hebben de collega's ervoor gezorgd dat ik kon starten op een passende opdracht. Helaas, borrelen we nu via Teams, maar ik kijk ernaar uit om mijn enthousiaste collega’s in het ‘echt’ te ontmoeten.
Piet de Jong, Business Consultant
Bij Cavero is er een oprechte interesse in en waardering voor elkaar & het vak. De vrijheid en de “elkaar beter maken” mentaliteit zorgen voor een boeiende werkomgeving waar altijd wel iets leuks / hips gaande is. Een persoonlijke, fijne organisatie waar ik met trots al ruim 3 jaar onderdeel van ben.
Chantal Verberkt, Corporate Recruiter
Ik ben op mijn plek bij Cavero doordat er met zorg gekeken wordt naar opdrachten die goed passen bij mij. Ondanks dat ik gedetacheerd ben, zijn de lijntjes naar Cavero collega’s kort en kunnen we elkaar vinden om kennis uit te wisselen. Daarbij is het fijn dat ik alle ruimte krijg om mijn vaardigheden uit te breiden door trainingen en cursussen.
Koen van den Noort, Microsoft 365 Consultant
Wat ik fijn vindt aan het werken bij Cavero is het sociale aspect: Als collega´s hebben we het gezellig met elkaar, bereiken we het beste resultaat en zijn we trots op elkaar. Er is geen wedijver onder de collega’s, maar wel een drive om verder te komen en beter te worden. Iedereen heeft zijn sterke kanten en de kanten die soms minder prettig ervaren worden, daar zijn we blij mee en trots op! Het voelt als familie.
Als het vanwege de Corona maatregelen weer kan, en we zijn in de Loods, is iedereen weer welkom aan de lunchtafel, waardoor het familiegevoel versterkt wordt: aan je collega vragen of hij/zij de boter even door wil geven. Heerlijk!
Ronald Wolvers, Business Consultant
De persoonlijke insteek, geen nummer zijn, met elkaar verder komen, max. reistijd voor een opdracht. Opdracht in lijn met opleidingsdoelen / interesses.
Dennis van Herk, .NET Developer
Bij Cavero krijg ik de vrijheid mijn eigen werk te creëren. Iedereen staat open voor ideeën van elkaar en zo zorgen we samen voor de juiste sfeer en cultuur binnen Cavero!
De betrokkenheid onder collega’s is overweldigend, een paarse familie.
Debbie van Holsteijn, Enabler
Bij Cavero verkopen we geen succesformules; we helpen je de jouwe te ontdekken! Of je nou een klant of een collega bent, een match met Cavero werkt via het hoofd en het hart. Laten we samen bouwen.
Bouke Bergsma, Java Developer en Scrummaster
Bij Cavero heerst een ‘wij mentaliteit’ met positieve vibes. Zelfsturend en vol creativiteit bouw ik nu iets langer dan een jaar, samen mee met al mijn collega’s. Het onmogelijke mogelijk maken voor onze collega’s, klanten en relaties. Het vinden van mijn mojo is zeker gelukt, op naar nog meer euforische momenten!
Zana Bagaric, Enabler
Bij Cavero heb ik het gevoel dat ik niet een nummer ben. Ik word gezien als een persoon.
Nilson Xavier da Luz, .NET Developer
De dynamiek binnen Cavero motiveert en stimuleert! Cavero biedt de mogelijk om als persoon te opereren en niet als nummer. Hierdoor is het mogelijk om een grotere impact te maken en veel controle te hebben over je eigen ontwikkeling.
De woorden persoonlijk, transparant, wederkerigheid, duidelijk, eerlijk en gezellig, geven een mooie samenvatting van het werken bij Cavero. Naast de goede persoonlijke begeleiding op het zakelijke vlak, besteedt Cavero veel aandacht aan de persoonlijke ‘touch’.
Peter Kettenis, Microsoft 365 Consultant