Onze collega’s vertellen waarom ze voor Cavero gekozen hebben.

Cavero is een relatief klein en eigenzinnig bedrijf, dit sprak mij vanaf het eerste moment aan. Het kleinschalig maakt dat je eigenlijk alle collega’s kent en niet alleen van horen zeggen, maar ook daadwerkelijk kent en spreekt. Het eigenzinnige karakter komt tot uiting in het lef om tegen de stroom in zwemmen, zowel van Cavero als geheel, maar ook individuele vrijheid om te denken, zeggen en doen wat jij vind dat goed is.
Dennis Bruggink
Ik voel me op mijn plek bij Cavero, omdat ik daar geen nummer, maar echt een mens/collega, ben. Wanneer een opdracht niet naar wens is, wordt daar naar geluisterd, en gaat men op zoek naar een andere, leukere, opdracht.
Verder ben ik iemand die het sociale aspect heel belangrijk vind, en dat geldt ook voor Cavero. Wat o.a. blijkt uit de maandelijkse borrels, en de bedrijfsuitjes die vier keer per jaar plaatsvinden.
Marco van den Hooven
De persoonlijke insteek, geen nummer zijn, met elkaar verder komen, max. reistijd voor een opdracht. Opdracht in lijn met opleidingsdoelen / interesses.
Dennis van Herk
Bij Cavero lopen enthousiaste collega’s rond die net als ik veel passie voor hun werk hebben. Goed is niet genoeg, we willen altijd beter. Hier kan ik mijzelf zijn!
Henry Tjon
Ik ben op mijn plek bij Cavero doordat er met zorg gekeken wordt naar opdrachten die goed passen bij mij. Ondanks dat ik gedetacheerd ben, zijn de lijntjes naar Cavero collega’s kort en kunnen we elkaar vinden om kennis uit te wisselen. Daarbij is het fijn dat ik alle ruimte krijg om mijn vaardigheden uit te breiden door trainingen en cursussen.
Koen van den Noort
De dynamiek binnen Cavero motiveert en stimuleert! Cavero biedt de mogelijk om als persoon te opereren en niet als nummer. Hierdoor is het mogelijk om een grotere impact te maken en veel controle te hebben over je eigen ontwikkeling.
De woorden persoonlijk, transparant, wederkerigheid, duidelijk, eerlijk en gezellig, geven een mooie samenvatting van het werken bij Cavero. Naast de goede persoonlijke begeleiding op het zakelijke vlak, besteedt Cavero veel aandacht aan de persoonlijke ‘touch’.
Peter Kettenis