Onze collega’s vertellen waarom ze voor Cavero gekozen hebben.

Ik ben op mijn plek bij Cavero doordat er met zorg gekeken wordt naar opdrachten die goed passen bij mij. Ondanks dat ik gedetacheerd ben, zijn de lijntjes naar Cavero collega’s kort en kunnen we elkaar vinden om kennis uit te wisselen. Daarbij is het fijn dat ik alle ruimte krijg om mijn vaardigheden uit te breiden door trainingen en cursussen.
Koen van den Noort
De dynamiek binnen Cavero motiveert en stimuleert! Cavero biedt de mogelijk om als persoon te opereren en niet als nummer. Hierdoor is het mogelijk om een grotere impact te maken en veel controle te hebben over je eigen ontwikkeling.
De woorden persoonlijk, transparant, wederkerigheid, duidelijk, eerlijk en gezellig, geven een mooie samenvatting van het werken bij Cavero. Naast de goede persoonlijke begeleiding op het zakelijke vlak, besteedt Cavero veel aandacht aan de persoonlijke ‘touch’.
Peter Kettenis
De persoonlijke insteek, geen nummer zijn, met elkaar verder komen, max. reistijd voor een opdracht. Opdracht in lijn met opleidingsdoelen / interesses.
Dennis van Herk
Bij Cavero lopen enthousiaste collega’s rond die net als ik veel passie voor hun werk hebben. Goed is niet genoeg, we willen altijd beter. Hier kan ik mijzelf zijn!
Henry Tjon