Onze collega’s vertellen je graag meer over hoe zij het werken bij Cavero ervaren.

Met de uitdaging van het starten bij Cavero in Coronatijd en ondanks dat je elkaar nu haast niet fysiek kan ontmoeten, wordt je opgenomen in de organisatie en voelt het als thuiskomen. Ik hou van kleinere organisaties waar de lijntjes kort zijn en dat zijn ze. Bij Cavero hebben de collega's ervoor gezorgd dat ik kon starten op een passende opdracht. Helaas, borrelen we nu via Teams, maar ik kijk ernaar uit om mijn enthousiaste collega’s in het ‘echt’ te ontmoeten.
Piet de Jong, Business Consultant
Bij Cavero krijg ik de vrijheid mijn eigen werk te creëren. Iedereen staat open voor ideeën van elkaar en zo zorgen we samen voor de juiste sfeer en cultuur binnen Cavero!
De betrokkenheid onder collega’s is overweldigend, een paarse familie.
Debbie van Holsteijn, Enabler
Wat ik fijn vindt aan het werken bij Cavero is het sociale aspect: Als collega´s hebben we het gezellig met elkaar, bereiken we het beste resultaat en zijn we trots op elkaar. Er is geen wedijver onder de collega’s, maar wel een drive om verder te komen en beter te worden. Iedereen heeft zijn sterke kanten en de kanten die soms minder prettig ervaren worden, daar zijn we blij mee en trots op! Het voelt als familie.
Als het vanwege de Corona maatregelen weer kan, en we zijn in de Loods, is iedereen weer welkom aan de lunchtafel, waardoor het familiegevoel versterkt wordt: aan je collega vragen of hij/zij de boter even door wil geven. Heerlijk!
Ronald Wolvers, Business Consultant
Bij Cavero verkopen we geen succesformules; we helpen je de jouwe te ontdekken! Of je nou een klant of een collega bent, een match met Cavero werkt via het hoofd en het hart. Laten we samen bouwen.
Bouke Bergsma, Java Developer en Scrummaster
Bij Cavero heerst een ‘wij mentaliteit’ met positieve vibes. Zelfsturend en vol creativiteit bouw ik nu iets langer dan een jaar, samen mee met al mijn collega’s. Het onmogelijke mogelijk maken voor onze collega’s, klanten en relaties. Het vinden van mijn mojo is zeker gelukt, op naar nog meer euforische momenten!
Zana Bagaric, Enabler
Bij Cavero heb ik het gevoel dat ik niet een nummer ben. Ik word gezien als een persoon.
Nilson Xavier da Luz, .NET Developer
De dynamiek binnen Cavero motiveert en stimuleert! Cavero biedt de mogelijk om als persoon te opereren en niet als nummer. Hierdoor is het mogelijk om een grotere impact te maken en veel controle te hebben over je eigen ontwikkeling.
De woorden persoonlijk, transparant, wederkerigheid, duidelijk, eerlijk en gezellig, geven een mooie samenvatting van het werken bij Cavero. Naast de goede persoonlijke begeleiding op het zakelijke vlak, besteedt Cavero veel aandacht aan de persoonlijke ‘touch’.
Peter Kettenis, Microsoft 365 Consultant
Sinds 1990 werk ik, met veel plezier, in de ICT. Als “Old Geezer” heb ik dus al het een en ander gezien en meegemaakt. Sinds april 2021 ben ik bij Cavero gaan werken en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. In tegenstelling tot veel consultancy bedrijven, die wel leuke opdrachten voor me hadden, maar waar ik mijn collega’s nooit zag, zorgen bij Cavero de Enablers en collega’s er voor dat je er echt bij hoort. Als je het thuiswerken zat bent kun je altijd in de Loods terecht; een mooie inspirerende werkomgeving van Cavero.
Ook is er ruimte om cursussen te volgen, is er veel kennisdeling en trekken we elkaar naar een hoger niveau. Daar word je zelf wijzer van én het komt de klant ten goede. Ik haal veel voldoening uit mijn werk en krijg daarnaast een passende financiële vergoeding. Voor mij is, in mijn werkzame leven, Cavero de “Kers op de taart”. Wederkerig en verschillig word écht waargemaakt.
Robin Ketting, .NET Developer
Waarom ik voor Cavero heb gekozen? Ik heb gekozen voor mijzelf, en dat kan ik zijn bij Cavero!
Maatwerk voor mij als mens, voor mijn opdrachten, voor mijn collegae, oprechte interesse in elkaar.
Samenwerken bij professionele uitdagingen, certificeringen en persoonlijke ontwikkeling is een vanzelfsprekendheid en dat kan ik doen in De Loods, een kantoorpand wat daarvoor is ontworpen.
Phaedra Weusten, Adoptie- en Verander Consultant
De persoonlijke insteek, geen nummer zijn, met elkaar verder komen, max. reistijd voor een opdracht. Opdracht in lijn met opleidingsdoelen / interesses.
Dennis van Herk, .NET Developer