Als Business Consultant bedenk je oplossingen die klanten helpen met het behalen van hun strategische doelstellingen. Vanuit business value met draagvlak, voer je een dialoog met de klant over de functionele eisen en/of wensen, de user stories en/of de customer journey. Deze scherp je aan in een functioneel ontwerp of in het geval van Agile/Scrum projecten beschrijf je deze in heldere userstories in de product backlog. Daarnaast kun je als Business Consultant binnen een Agile-Scrum project ook de rol van Scrum master of Product owner vervullen. Door nauwe samenwerking met de lead developer zorg je ervoor dat een technisch ontwerp als gevolg heeft dat innovatieve oplossingen waarde toevoegen in lijn met de verwachtingen van de klant.

Jouw profiel:

  • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding of je bent bereid om deze alsnog op kosten van Cavero te behalen.
  • Minimaal 8 jaar ervaring in een soortgelijke rol.
  • Je hebt een passie voor Agile/Scrum en competenties op het gebied van UML, Microsoft Visio, Enterprise Architect of een andere modelleer omgeving, is niet meer dan vanzelfsprekend.
  • Je bent in staat op verschillende niveaus te communiceren, van directie tot product owners en van staf tot receptionist(e).
  • En je bent het aanspreekpunt voor zowel de ontwikkelaars als de klant.

Onze wederkerigheid? Klik hier wat wij jou bieden.

Gun ons een uurtje van je tijd, kom op zijn minst een bak koffie drinken, lunch een keer mee, of speel een potje pool, sluit aan op een van de borrels en ervaar wat we voor jou in beweging kunnen zetten! Neem contact op via werkenbij@cavero.nl of bel met Selma van Hooidonk (Corporate Recruiter) via 06 10737308.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.

Piet vertelt je meer over zijn rol als Business Consultant

Collega Ronald over werken bij Cavero