Cavero zoekt versterking in het Enablement team, een unieke functie met specialisatie in Recruitment en Sales. Maar belangrijker dan dat is dat je past in het team en een klik hebt met het paarse gevoel dat bij Cavero hoort. We gaan door met de realisatie van ons eigen ‘field of dreams’. We zijn dan ook op zoek naar een ‘enabler’ die nauw betrokken is bij de groei van onze organisatie; voor jou ‘geen vallei te laag en geen berg te hoog’ om Cavero nóg toonaangevender te maken. Lees hieronder meer over deze epische uitdaging, drink met ons koffie en kom erbij!

Energie in de aderen: in beweging

Het Enablement team is verantwoordelijk voor sales, recruitment, marketing, social media, evenementen of wat er allemaal nog meer te doen valt. Veel afwisseling dus. Het team realiseert letterlijk mogelijkheden voor onze collega’s en klanten. Hoewel jouw focus voornamelijk op Recruitment en Sales zal liggen, stromen jouw aderen vol energie om deze disciplines met je team samen te smeden tot een voertuig waarin we samen naar een next level toewerken. Daarbij begrijp je dat de vrijheid die je krijgt in relatie staat tot het nemen van verantwoordelijkheid.

Je neemt het voortouw en hebt het lef om soms tegen de stroom van de buitenwereld in, op een constructieve manier, te doen wat nodig is om het gewenste resultaat te boeken. Je legt makkelijk contacten en bent zelfkritisch op de progressie die je maakt, zowel in sociale zin als op resultaat. Deze rol biedt dan ook uitstekende mogelijkheden om je sociale vaardigheden in een bedrijfskundige context verder te ontwikkelen, ongeacht je ervaringsniveau.

En hoe?
Bij Cavero zijn we blijvend in dialoog met elkaar. We evalueren regelmatig de prestaties en geven concrete feedback die helpt om te blijven leren. Dit vanuit het perspectief: wie ben je, wat wil je en wat kunnen we samen doen om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken. Je krijgt toegang tot Cavero’s kenniskapitaal en maakt gebruik van de ervaringen die opgedaan zijn door je team en collega’s. Zo stellen we samen de collega’s centraal en nemen we regie op de omgeving. Ook zorgen we er op deze manier voor dat dat we als groep, gezamenlijk dus, succesvol zijn en blijven.

Wat bieden wij?
De mogelijkheid om in jezelf te investeren;
Wij stimuleren en faciliteren opleidingen en training;
Een uitstekend salaris met dito secundaire voorwaarden;
Een zeer flexibele en open bedrijfscultuur;
Geen baan, maar een belevenis!

Wat zoeken wij?
HBO- of WO opleiding, bij voorkeur Commerciële Economie, HRM of Communicatie;
Je hebt ervaring binnen een commerciële organisatie;
Je bent een stevige verbindende persoonlijkheid met inlevings- en relativeringsvermogen;
Je denkt commercieel met een analytisch vermogen en bent leergierig;
Je bent sociaal en communicatief vaardig;
Je bent in staat lange termijn relaties aan te gaan.

Zullen we elkaar versterken?
Gun ons een uurtje van je tijd, kom op zijn minst een bak koffie drinken, lunch een keer mee, sluit aan op een van de borrels en ervaar wat we voor jou in beweging kunnen zetten! Neem contact op via werkenbij@cavero.nl of bel met Zana Bagaric (Enabler) via 06 – 23802032.