Een unieke functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Het belangrijkste voor ons is dat je past in het team en een klik hebt met het paarse gevoel dat bij Cavero hoort. We gaan door met de realisatie van ons eigen ‘field of dreams’ en zoeken hiervoor versterking ter uitbreiding van ons kleine maar gezellige team. We zijn dan ook op zoek naar een Enabler die nauw betrokken is bij de groei van onze organisatie; jij bent een echte aanpakker en voor jou is geen berg te hoog om Cavero nóg toonaangevender te maken.
Lees hieronder meer over deze epische uitdaging, drink met ons koffie en kom erbij!

Het Enablement team is verantwoordelijk voor alle facetten van deze betrokken organisatie; sales, recruitment, marketing, communicatie, evenementen en de verbinding tussen en met onze Caverianen. Veel afwisseling dus! Hoewel jouw focus voornamelijk op sales zal liggen, krijg je energie om alle disciplines met je team samen te smeden tot een geoliede machine. Daarbij begrijp je dat de vrijheid die je krijgt in relatie staat tot het nemen van verantwoordelijkheid.
De afgelopen jaren is er een mooi netwerk opgebouwd met relaties en klanten. Het is aan jou om deze contacten warm te houden en verder uit te breiden. Daarnaast ben jij dé matchmaker tussen onze Caveriaan en de opdracht.

Je neemt het voortouw en hebt het lef om soms tegen de stroom van de buitenwereld in, op een constructieve manier, te doen wat nodig is om het gewenste resultaat te boeken. Je legt makkelijk contact en bent zelfkritisch op de progressie die je maakt, zowel in sociale zin als op resultaat. Deze rol biedt dan ook uitstekende mogelijkheden om je sociale vaardigheden in een bedrijfskundige context verder te ontwikkelen, ongeacht je ervaringsniveau.

De Loods
We werken vanuit onze fantastische locatie: De Loods, in Rijswijk. Als huurder en eigenaar van dit ecosysteem doen de Enablers nog veel meer binnen de muren van deze panden. Binnen het ecosysteem staat elkaar versterken en samenwerken centraal. Zo verhuren we kantoorruimtes, flexwerkplekken en vergader- en eventruimtes. In de loop van 2023 openen wij ons eigen restaurant op het terrein met de naam: ReLoods. Met het Enablementteam werken wij hard om van De Loods & ReLoods een groot succes te maken!

En hoe?

Bij Cavero zijn we blijvend in dialoog met elkaar. We evalueren regelmatig de prestaties en geven concrete feedback die helpt om te blijven leren. Dit vanuit het perspectief: wie ben je, wat wil je en wat kunnen we samen doen om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken. Je krijgt toegang tot Cavero’s kenniskapitaal en maakt gebruik van de ervaringen die opgedaan zijn door je team en collega’s. Zo stellen we samen de collega’s centraal en nemen we regie op de omgeving. Ook zorgen we er op deze manier voor dat dat we als groep, gezamenlijk dus, succesvol zijn en blijven.

Wat bieden wij?
– Geen baan, maar een belevenis;
– De mogelijkheid om in jezelf te investeren;
– Wij stimuleren en faciliteren persoonlijke ontwikkeling;
– Een uitstekend salaris met dito secundaire voorwaarden;
– Sporten met collega’s in de pauzes;
– Betrokken en gezellige werksfeer in een platte organisatie!

Jij:

– Hebt een relevante HBO of WO opleiding;
– Bent communicatief sterk, waarbij je niet alleen overdraagt maar ook een goede luisteraar bent;
– Hebt interesse in de ICT wereld en ervaring in de ICT wereld is een pré;
– Bent een aanspreekpunt voor zowel de Caverianen en klanten.

Daarnaast is ervaring in een soortgelijke rol een pré, maar niet noodzakelijk. Zolang je onbevangen en met enthousiasme te werk gaat zijn wij ervan overtuigd dat je past binnen onze organisatie!

Hebben wij je interesse gewekt? Kom dan een bak koffie drinken, lunch een keer mee of sluit aan op een van de borrels en ervaar wat we voor jou in beweging kunnen zetten! Neem contact op via werkenbij@cavero.nl of bel met Selma van Hooidonk (Corporate Recruiter) via 06 10737308.