Een unieke functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij jouw focus ligt op Sales en Recruitment. Het belangrijkst voor ons is dat je past in het team en een klik hebt met het paarse gevoel dat bij Cavero hoort. We gaan door met de realisatie van ons eigen ‘field of dreams’ en zoeken hiervoor versterking ter uitbreiding van ons kleine maar gezellige team. We zijn dan ook op zoek naar een Enabler die nauw betrokken is bij de groei van onze organisatie; jij bent een echte aanpakker en voor jou is geen berg te hoog om Cavero nóg toonaangevender te maken.Lees hieronder meer over deze epische uitdaging, drink met ons koffie en kom erbij!

Het Enablement team is verantwoordelijk voor alle facetten van deze betrokken organisatie; sales, recruitment, marketing, communicatie, evenementen en de verbinding tussen en met onze Caverianen. Veel afwisseling dus. Het team realiseert letterlijk mogelijkheden voor onze 45 collega’s en klanten. Jouw focus zal voornamelijk op Sales en een gedeelte op de Recruitment liggen.

De afgelopen jaren is er een mooi netwerk van relaties en klanten opgebouwd. Het is aan jou de taak om deze contacten warm te houden en dit netwerk verder uit te breiden. Daarnaast vindt je het leuk potentiële nieuwe collega’s te benaderen en om creatief mee te denken hoe wij meer nieuwe collega’s kunnen bereiken en binnenhalen. Daarbij begrijp je dat de vrijheid die je krijgt in relatie staat tot het nemen van verantwoordelijkheid.

Je neemt het voortouw en hebt het lef om soms tegen de stroom van de buitenwereld in, op een constructieve manier, te doen wat nodig is om het gewenste resultaat te boeken. Je legt makkelijk contact en bent zelfkritisch op de progressie die je maakt, zowel in sociale zin als op resultaat. Deze rol biedt dan ook uitstekende mogelijkheden om je sociale vaardigheden in een bedrijfskundige context verder te ontwikkelen, ongeacht je ervaringsniveau.

 

En hoe?
Een aantal dagen per week ben je op pad om bestaande en nieuwe klanten te bezoeken. Het leuke is dat je dit gelijk kunt combineren met een bezoek aan één van onze collega’s bij zijn of haar opdracht.

Ook op de momenten dat je op kantoor bent zit er veel variatie in je werk. Het ene moment ben je bezig met (koude)acquisitie en het andere moment ben je met collega’s aan het brainstormen over een originele manier om meer collega’s te trekken. Je moet snel kunnen schakelen en het daarnaast leuk vinden het gesprek met collega’s aan te gaan om te achterhalen hoe je het werken bij Cavero nog leuker voor hen kunt maken.

Wat bieden wij?
– Geen baan, maar een belevenis;
– De mogelijkheid om in jezelf te investeren;
– Wij stimuleren en faciliteren persoonlijke ontwikkeling;
– Een uitstekend salaris met dito secundaire voorwaarden;
– Een zeer flexibele en open bedrijfscultuur;
– Sporten met collega’s in de pauzes;
– Betrokken en gezellige werksfeer in een platte organisatie!

Jij:

– Hebt een relevante HBO of WO opleiding;
– Hebt ervaring in een soortgelijke rol;
– Bent communicatief sterk, waarbij je niet alleen overdraagt maar ook een goede luisteraar bent;
– Hebt interesse in de ICT wereld en ervaring in de ICT wereld heeft een pré;
– Bent een aanspreekpunt voor zowel de Caverianen en klanten.

De Loods
We werken vanuit onze fantastische locatie: De Loods, in Rijswijk. Als huurder en eigenaar van dit ecosysteem, doen wij nog veel meer binnen de muren van dit pand. Binnen het ecosysteem staat elkaar versterken en samenwerken centraal. Zo verhuren we kantoorruimtes, flexwerkplekken en vergader- en eventruimtes. Ook hier werken wij gezamenlijk aan doelen met het Enablement team.

Hebben wij je interesse gewekt? Kom dan een bak koffie drinken, lunch een keer mee, sluit aan op een van de borrels en ervaar wat we voor jou in beweging kunnen zetten! Neem contact op via werkenbij@cavero.nl of bel met Selma van Hooidonk (Corporate Recruiter) via 06 10737308.