Als Java developer ga je aan de slag met complexe software ontwikkeltrajecten. Je hebt nauw overleg met de klant over de requirements en bent in staat om vanuit een functioneel ontwerp een technisch ontwerp op te leveren. Dit ontwerp richt zich op nieuwe omgevingen en het integreren van systemen. Vervolgens bouw je in samenwerking met het Agile/Scrum team de technische oplossing. Indien relevant draag je ook bij aan het onderhoud en de uitbreiding van bestaande functionaliteiten.

Jouw profiel:

  • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding of je bent bereid om deze alsnog op kosten van Cavero te behalen.
  • Je wordt enthousiast van complexe software ontwikkeltrajecten.
  • Je bent in staat om vanuit een functioneel ontwerp een technisch ontwerp op te leveren en samen met het Agile/Scrum team de technische oplossing te bouwen.

We kunnen hieronder een lijst aan exotische tools en technieken uitbraken, zoals Java, Java EE, RESTful API, Angular, Jenkins, Docker, Spring, Hibernate, Maven, JUnit, XML, JQuery, Git, Jira, Node.js/MongoDB, HTML5, CSS3 of lekker spinnend op de Oracle of AWS cloud. We zien er veel liever naar uit om je te verwelkomen bij Cavero!

Laat je pak thuis, neem liever gewoon je hersens, je hart en je CV mee. Kijk, jij weet dat je een developer bent die serieus iets te bieden heeft. Wij weten dat we een werkgever zijn die serieus iets voor jou kan doen.

Onze wederkerigheid? Klik hier wat wij jou bieden.

Gun ons een uurtje van je tijd, kom op zijn minst een bak koffie drinken, lunch een keer mee, of speel een potje pool, sluit aan op een van de borrels en ervaar wat we voor jou in beweging kunnen zetten! Neem contact op via werkenbij@cavero.nl of bel met Selma van Hooidonk (Corporate Recruiter) via 06 10737308.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.

Cavero = Maatwerk
Bouke Bergsma – Java Developer en Scrummaster