Door de diversiteit aan klantuitdagingen is geen Microsoft 365 traject hetzelfde. De ene Caveriaan ondersteunt besluitvormers van een onderwijsinstelling bij organisatieveranderingen, een ander verzorgt workshops voor stafmedewerkers van een zakelijke dienstverlener, terwijl een volgende jonge-ouderen helpt om contact te leggen met familie via Skype. Onze grootste opdracht tot nu toe hebben wij verricht met een team van tien Caverianen en vind je hier.

Jouw profiel:

  • Je beschikt over een relevante HBO of WO opleiding of je bent bereid om die alsnog op kosten van Cavero te behalen.
  • Je hebt relevante certificeringen gerelateerd aan Microsoft of Scrum/Agile en gedegen kennis van M365.
  • Je bent in staat om didactische en communicatieve vaardigheden te etaleren. Op deze basis weet je de geesten en harten van mensen te veroveren en waarde aan te brengen in de klantsituatie door zichtbare- en meetbare resultaten.
  • Jij bent de consultant die zowel individueel als in groepsverband kan werken.

Onze wederkerigheid? Klik hier wat wij jou bieden.

Gun ons een uurtje van je tijd, kom op zijn minst een bak koffie drinken, lunch een keer mee, sluit aan op een van de borrels en ervaar wat we voor jou in beweging kunnen zetten! Neem contact op via werkenbij@cavero.nl of bel met Selma van Hooidonk (Corporate Recruiter) via 06 10737308.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.

Samenwerken aan een groeiende onderneming.
Peter Kettenis – Business Consultant
Peter 2-min