Onze opdrachten zijn gericht op de toekomst waardoor onze test consultants werken met de modernste technieken. Met de komst van Agile ontwikkelingsmethodieken en met name Scrum, is het werk van de tester immers wezenlijk veranderd. Niet vaktechnisch gezien, maar het vraagt wel een totaal andere mindset. Je bent een volwaardig en gelijkwaardig lid van een zelfsturend development team, waarbij je samen met je teamgenoten op weg bent om steeds betere software op te leveren. Daarbij is testautomatisering geen luxe, maar noodzaak.

Kennis van Selenium en Protractor is in deze rol meegenomen maar liever gaan we voor de nieuwere technieken. Voor de front-end (web, mobile en desktop) denken we aan Cypress, Ranorex, TestCafe en Cucumber. Bij back-end testen werken we onder andere met SoapUI, Postman en SQL. Tevens is kennis van Typescript, Javascript en eventueel Java of C# van belang.

Jouw profiel:

  • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding of je bent bereid om deze alsnog op kosten van Cavero te behalen.
  • Je bent in het bezit van TMAP en ISTQB certificering.
  • Je hebt bij voorkeur al ervaring met Jenkins.
  • Je hebt passie voor het testen in een Agile/Scrum omgeving.
  • Je hebt een bovengemiddelde interesse in programmeren.
  • Je voelt je goed in een dynamische en steeds veranderende omgeving, waarin plannen en procedures steeds minder een rol spelen.

Voldoe je niet 100% aan bovenstaand profiel maar is dit wel de baan waar je ambities liggen? Ook dan kijken we er naar uit om je te verwelkomen bij Cavero!

Onze wederkerigheid? Klik hier wat wij jou bieden.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Let op, mocht dit wel gebeuren dan verleent u ons het recht om vrijblijvend gebruik te maken van de toegestuurde gegevens.

Elke dag blij met het werk.
Marco Meinders – Test Consultant

Gun ons een uurtje van je tijd, kom op zijn minst een bak koffie drinken, lunch een keer mee, sluit aan op een van de borrels en ervaar wat we voor jou in beweging kunnen zetten!

Neem contact op via werkenbij@cavero.nl of bel met Selma van Hooidonk (Corporate Recruiter) via 06 10737308.