Omsourcen is onze aanpak om de juiste mensen beschikbaar te hebben, zonder dat uw eigen personeel niet rendabel is. Cavero levert de juiste specialisten op het moment dat u het nodig heeft. Anders dan bij simpelweg CV’s aan te bieden, kijken wij verder. Wij zorgen ervoor dat uw eigen boventallig ICT personeel wordt gedetacheerd bij projecten waar hun kennis wordt vergroot en hun werkplezier voorop staat.

Het voordeel voor u is dat uw boventallige ICT medewerkers leuk en uitdagend werk te doen hebben en uw ICT organisatie de beschikking heeft over de kennis en kunde die u nodig heeft.

In welke situatie wilt u Omsourcen?

Cavero maakt tijdelijk uw eigen medewerkers rendabel op de ICT markt, en voor het geld dat dit u als klant oplevert kunt u de gewenste kennis en kunde inkopen. Stel, u heeft een Java backend ontwikkelaar in dienst, maar bent zojuist een .Net C# traject gestart. Door de aard van het traject is het niet verstandig de Java ontwikkelaar aan het traject te laten werken en de kennis al doende op te doen. Dit is nu exact de situatie waarin omsourcen u kan helpen.

Cavero zorgt voor een ervaren C#-ontwikkelaar die uw project succesvol afrondt en uw Java ontwikkelaar wordt door ons ingezet op een uitdagende opdracht, die past bij zijn (of haar) eigen ontwikkelingsperspectief.

Hierdoor worden twee problemen gelijktijdig opgelost. Uw sourcingsprobleem wordt snel en adequaat opgelost en uw medewerker wordt geplaatst op een leuke uitdagende klus die aansluit bij uw toekomstige kenniswensen. Daarbij, door de boventallige Java ontwikkelaar door ons te laten detacheren zullen de kosten voor de inhuur van de benodigde specialist drastisch verminderen, zoals u in het vereenvoudigde rekenvoorbeeld kunt zien.

Kosten inhuur specialisten € 55,- per uur
Opbrengsten eigen personeel € 50,- per uur
Netto kosten € 5,- per uur

5-stappenplan

OmsourcenOmsourcen is snel te realiseren door ons 5-stappenplan, die ervoor zorgt dat voor iedereen duidelijk is wat er te verwachten valt.

  1. Identificeren tijdelijke overcapaciteit binnen de eigen ICT organisatie,
  2. Assessment van overcapaciteit. Wat is deze overcapaciteit waard in de markt?
  3. Vaststellen wat de nieuw in te huren capaciteit kost,
  4. Business case opstellen,
  5. Executieplan opstellen en uitvoeren.

Wilt u meer informatie over omsourcing?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Maar de administratie dan?

Cavero begrijpt dat uw organisatie niet is ingericht op detachering van uw eigen personeel. Uw administratie is er niet op voorbereid, maar belangrijker nog uw medewerkers ook niet. Cavero zorgt ervoor dat u die zorgen niet heeft, want wij begeleiden uw medewerker voor en tijdens de detachering. Wij begeleiden hem door te helpen met intakes, bieden ondersteuning (inclusief vakkennis) tijdens de opdracht aan en daarnaast bieden wij de infrastructuur aan voor de urenverantwoording en facturatie.