Werken met Cavero

Klaar voor de toekomst?

Intensieve ervaringen uit het verleden en heden hebben ons een buzzword vrije blik op IT-dienstverlening verschaft. Zo zien wij opvallend veel organisaties die wat betreft hun competentieontwikkeling en informatielandschap gaandeweg in een voormalige tijdsperiode zijn blijven steken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dezelfde vermijdbare fouten keer op keer worden gemaakt. In deze fase van het menselijk tijdperk nog niet echt een probleem, maar het bestaansrecht van organisaties en medewerkers komt zo langzamerhand wel degelijk onder druk te staan. Ben jij klaar voor de toekomst?

Resultaat telt

Bij Cavero worden we heel enthousiast van zelfrijdende vrachtwagens, zorgrobots en sigaarvormige ruimteschepen. Tegelijkertijd koesteren wij al sinds de oprichting van onze organisatie de overtuiging dat technologie de mens zou moeten dienen en niet andersom. We merken langzaam maar zeker dat steeds meer partijen deze overtuiging met ons delen. Trots om dan te horen dat serieuze klanten ons beschouwen als een van de weinige dienstverleners die op een succesvolle wijze de daad bij het woord weet te voegen. Niet dat we perfect zijn, ook wij maken fouten. Maar we komen altijd tot het beoogde resultaat. Bovenal door onze leuke, gemotiveerde collega’s.

Kennis en competenties

Caverianen zijn specialisten op het gebied van Business Consultancy, Softwareontwikkeling (C#/.Net of Java), Adoptie (Office 365) en Testen. Individueel of gezamenlijk voegen zij waarde toe aan jouw organisatie. Onze collega’s onderscheiden zich enerzijds door organisatievraagstukken op een functionele manier te benaderen en anderzijds combineren zij hun technische competentie met bedrijfskundige kennis en sociale vaardigheden. Daarmee vormen ze zogezegd het uitgangspunt van onze dienstverlening, waardoor klanten kunnen kiezen uit vijf hoofdsporen;

Indien waardevol helpen wij klanten in co-creatie met partners. Zo ontstaat een vitaal ecosysteem met voldoende slagkracht in staat om regie te kunnen nemen op de eigen omgeving.

 

Meer weten?

Neem contact op met Bart van den Berg over wat Cavero voor je kan betekenen.

Contact

Roger Pels (enabler)

Roger Pels  -  Enabler

Bart van den Berg  -  Enabler